E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBizim Toptan teknik analizi---

Bizim Toptan teknik analizi

Bizim Toptan teknik analizi
31 Temmuz 2017 - 08:10 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Bizim Toptan için teknik analizde bulundu

Bizim Mağazacılık


DİRENÇLER: 13.90 – 14.75
DESTEKLER: 12.70 – 11.45
BIZIM hissesi son iki haftadaki alışlarla beraber 12 seviyelerinden 13.50’lere kadar tırmandı. Hissede bu seviyelerden gelebilecek satışlar gayet normal karşılanmalıdır. RSI indikatöründe aşırı alıcılı bölgeye gelindiği göz önüne alınırsa hissenin biraz soluklanmaya ihtiyacı var gibi duruyor. Bu seviyelerde biraz oyalandıktan sonra tekrar alıcı bularak hisse 14 seviyesi üstünde bir kapanış yapabilirse yukarı yönlü hareketlerin hızlanabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca yabancı yatırımcıların Yıldız Holding hisselerine olan ilgisi göz önüne alınırsa yatırımcıların yabancı alışlarını yakından takip etmesinde fayda var gibi görünüyor. Son iki haftadaki atağında da en büyük alıcı olan Citibank’ın alışlarına dikkat edilmelidir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 40,82
En Yüksek: 45,06
En Düşük: 40,78
Değişim 0,05 %
FK: 9,68
PD / DD: 5,30
İşlem Hacmi 25.755.766
Toplam Adet: 620.462
Ağırlıklı Ort.: 41,51
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)