E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBizans sevici prof. için flaş karar---

Bizans sevici prof. için flaş karar

Bizans sevici prof. için flaş karar
01 Haziran 2016 - 00:47 borsagundem.com

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu, İstanbul'un fethiyle ilgili, Bizans'ı öven ve fethi eleştiren paylaşımı nedeniyle görevden el çektirildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) görevli bir profesörün 29 Mayıs İstanbul'un fethiyle ilgili eleştirel paylaşımına, başta ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan olmak üzere birçok kişi tepki gösterdi

ADÜ Veterinerlik Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından 29 Mayıs'ta yaptığı, İstanbul'un fethiyle ilgili 'Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu'nun başkenti Konstantinopolis'in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıl dönümü' paylaşımı tepki topladı.

Gelen tepkiler üzerine sosyal medyadaki paylaşımını silen Prof. Dr. Bardakçıoğlu'na ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da sosyal medyadan yazdığı, 'Terör sevici akademisyenlerimizden sonra Bizans sevici akademisyenimiz de oldu. Bilsinler ki Hira Dağı'nın evlatları Olimpos Dağı'nın evlatlarını mutlak ve yeniden mağlup edeceklerdir' sözleriyle tepki gösterdi.

REKTÖR YİNE SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle soruşturma başlatan ADÜ Rektörü Bircan, Bardakçıoğlu’nun açığa alındığını yine sosyal medya hesabından duyurdu. Birincioğlu’nun “İlgili öğretim üyesinin sosyal medyadaki kabul edilemez paylaşımları nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı, ceza soruşturması başlatıldı ve açığa alındı. Bu paylaşımları nedeniyle haklı olan tepkinizi tehdit, hakaret ve küfür gibi ifadeler kullanarak değersizleştirmeyelim. Süreç tarafımızdan ciddiyetle takip edilecektir” şeklindeki paylaşımı, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miharbi01 Haziran 2016 15:50

    Başka bir milletin tohumu olma arzusundaki bir zavallının hezeyanları bunlar. Öyle değil mi sn.Bardakçıyan?

  • Şimdi trend bu01 Haziran 2016 01:34

    Maalesef yeni akım bu. Geçmişini hakir görüp atasına sövmek. Ama korkarım bunun da modası geçecek ve yeni süreç kendi ana ve babalarına sövmek olacak.