E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'den sonra Ethereum da rekor kırdı---

Bitcoin'den sonra Ethereum da rekor kırdı

Bitcoin'den sonra Ethereum da rekor kırdı
24 Kasım 2017 - 11:33 borsagundem.com

Ethereum'un fiyatı bir yıldan kısa sürede 9,5 dolar seviyesinden 425,5 dolara tırmandı. Ancak uzmanlar Ethereum'un, Bitcoin'e alternatif olarak görülmemesi konusunda uyarıyor.

Kripto paralara olan ilginin artmaya devam etmesi, Bitcoin'in ardından Ethereum'un fiyatının da rekor kırmasını sağladı.

Ethereum'un fiyatı dün 425,55 dolar seviyesine kadar yükselerek rekor kırdı. Ethereum şu sıralarda ise 410,95 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum, 31 Aralık 2016'da 9,56 dolardan işlem görmüştü.

Bitcoin ise şu sıralarda 8152 dolar seviyesinde bulunuyor.

Öte yandan uzmanlar Ethereum ve Bitcoin'in çalışma prensiplerinin oldukça farklı olduğu; Ethereum'un, Bitcoin'e alternatif bir yatırım aracı olarak görülmesinin yanlış olduğu konusunda uyarıyor.

Uzmanlara göre yaygınlaşması için Bitcoin'in fiyatının artması gerekirken; sözleşme bedeli ya da 'benzin' olarak kabul edilebilecek Ethereum'un fiyatının ise belirli bir düzeyde kalması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)