E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin yatay seyrediyor---

Bitcoin yatay seyrediyor

Bitcoin yatay seyrediyor
12 Aralık 2017 - 11:58 borsagundem.com

Kripto para birimi dün rekor seviyelere yükselişinin ardından yaşadığı kayıplar sonrası bugün yatay bir seyir izliyor.

BORSAGUNDEM.COM

Kripto para birimi dün rekor seviyelere yükselişinin ardından yaşadığı kayıplar sonrası bugün yatay bir seyir izliyor. Bitcoin vadeli işlemlerinin başlaması ve bununla ilgili habelerler sonucunda son bir ayı sert yükselişlerle geçiren kripto para bugün önceki kapanışına göre 80 dolar kayıpla 16390 dolar seviyesinden fiyatlanıyor.

Dünyanın en büyük ve en çok tanınan kripto para birimi dün 17270 dolarla rekora çıkmasının ardından fiyatı yılbaşından bu yana 20 kata yaklaşan bir artış yaşamıştı.
CBOE'nin yeni bitcoin sözleşmelerinde de fiyatlar sıkışık bir seyir izliyor ilk gün gerçekleşen 3956 sözleşmelik işlem hacmine karşın bugün 237 sözleşme işlem görmüş durumda bulunuyor.
Cboe'de Mart vadeli sözleşmeler 18110 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Seul merkezli NH Investment and Securities'in kripto para analisti Park Noksun "İşlem hacmi dün devasa seviyelere ulaşmıştı. ve bitcoin fiyatları hafta sonu boyunca çok geniş bir aralıkta dalgalandı. Şimdi ise fiyatlar daha sakin bir görünüm izliyor. Spot piyasadaki bu durgunluğun vadeli piyasaya da yansıyor olması gayet normal" ifadelerini kullanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)