E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin vadelide ve spotta geriliyor---

Bitcoin vadelide ve spotta geriliyor

Bitcoin vadelide ve spotta geriliyor
13 Aralık 2017 - 13:19 borsagundem.com

ABD'nin bitcoin vadeli sözleşmeleri üçüncü işlem gününde 18 bin doların altına gerilerken, spot piyasada da fiyatlar 17 bin doların altında oluşuyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD'nin bitcoin vadeli sözleşmeleri üçüncü işlem gününde 18 bin doların altına gerilerken, spot piyasada da fiyatlar 17 bin doların altında oluşuyor.

Bitcoin'in Ocak vadeli sözleşmeleri salıı günkü kapanışına göre yüzde 1.5 oranında düşüşle 17750 dolar seviyesinden işlem görüyor. Sözkonusu sözleşmeler dün 18020 dolardan sabitlenerek günü tamamlamışlardı.

Bitcoin'in spot piyasadaki fiyatı ise yüzde 2 civarında düşüşle 16838 dolarda oluşuyor. Bu düşüş öncesinde bitcoinin spot fiyatı dün 17600 dolarla rekor seviyeye ulaşmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sait13 Aralık 2017 17:23

    abd merkez bankası mı sermaye koyup dolar basıyor?siz demiyormuydunuz karşılıksız para basıyor diye asıl saadet zinciri onlar.

  • sait13 Aralık 2017 17:21

    anlamayan hayal peşinde koşan heryerde ütülür.Çukurova kepez aktaş elektrik üreten barajları olan kuruluşlardı yatırılan para ne oldu?Dünya nın en kafası çalışan adamları bitcoine yatırım yapıyor.merkez bankaları ve bankaların ellerinde tuttukları monopol bozulduionun endişesindeler.Arada hayal peşinde koşanlar var diye güneş balçıkla sıvanmaz.

  • sait13 Aralık 2017 17:18

    dayanağının olmadığını kim söylüyor.Öyle bir dayanağı var ki 1500 tane kripto para faaliyette.çığ gibi büyüyecek.dot.com larada balon dediler.balon dedikleri google,amazon borsamızdan büyük.

  • D demirkan 13 Aralık 2017 15:53

    Hiçbir sermaye koymadan. anıl teri akıtmadan.çağın teknolojini kullanarak.insanları kandırmak sanki marifet gibi anlatıyorsun .SAİT BEY. ben diyorumki altına benzemez.dövizi bezemez arsaya kunuta borsa ya benzemez. çünkü dayanağı yok. onu anlatmaya çalışıyorum. anlamayan hayel peşinde koşmasın diyorum üterler. senin gibi anlaya sözüm yok.

  • sait13 Aralık 2017 14:40

    klasik ekonomi eğitimi alanlar bile anlamakta zorluk çekiyor.Şu anda bir tek bilgi işlemciler anlıyor.Klasik düşünce tarzıyla bunu anlayamazsınız.cep telefonunuzdaki fotoğraflarda güvenilir değil,kağıda basılmış fotoğraflar elle tutulur gözle görülür.peki neden digital foto kullanıyoruz.çünkü cep telefonlarına gsm operatörlerine güveniyoruz.yani saadet zinciri diyorsunuz ya onlarda saadet zinciri.altının onsu 1250 dolar neden?kim belirliyor onun fiyatını? petrol 140 dolardan 60 dolara gevşedi.o da saadet zinciri o zaman.

  • sait13 Aralık 2017 14:27

    anlayamamak ayıp değil ama anlamadığın şeyi kötülemek...elle tutulmaz gözle görülmez bir çok şeyi kullanıyoruz,uçak demir kuş,tren demir at.google ne face book ne,dünyanın bir ucuyla elinle tutup gözünle görüp mü haberleşiyorsun.

  • D demirkan 13 Aralık 2017 13:26

    Bitkoin almak için abtal olmak gerek.hayali ihracat elle tutulmaz gözle görülmez.saadet zinciri kolay kazanç peşindeki uyanıklar.POTANSİYEL AVLAR.