E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin spekülatif bir balon---

Bitcoin spekülatif bir balon

Bitcoin spekülatif bir balon
17 Ekim 2017 - 15:01 borsagundem.com

UBS, "Bitcoin spekülatif bir balon, gerçek bir para haline gelmesi muhtemel değil" yorumunda bulundu

UBS'e göre Bitcoin gibi kripto paralar "spekülatif bir balon"lar ve gerçek para birimleri haline gelmeleri muhtemel değil.
Şu anda piyasada 1.000'in üzerinde farklı kripto para bulunuyor ve Bitcoin bunların en bilineni, piyasa değeri en yüksek olanı ve son birkaç haftada fiyatı yüzde 50'den fazla arttı.
UBS yayınladığı raporda, "Kripto paraların değerlerinde son aylarda örümen keskin artıyın spekülatf bir balon olduğunu düşünüyoruz. Bu kripto paraların birgün ana akım para birimi haline gelmeleri oldukça kuşkulu" ifaelerini kullandı.
UBS, yirketler ve bireylerin vergilerini hükümetlerin çıkardıkları para cinsinden ödemeleri ihtiyacı ve kripto paraların sınırsız arz imkanlarının kripto paraların genele yaygın şekilde kullanıma girmelerinin önünde ciddi engellerler olduğunu savundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biton17 Ekim 2017 15:21

    Bankalar sanal para sisteminde yok olacaklarını biliyorlar.Hepsi panik halinde fakat nafile bundan dönüş yok hızla yaygınlaşmaya devam edecek.