E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıÜç şirkete Bitcoin soruşturması---

Üç şirkete Bitcoin soruşturması

Üç şirkete Bitcoin soruşturması
20 Ocak 2018 - 16:36 borsagundem.com

ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) üç farklı kripto para işlemi yapan şirkete müşterilerini dolandırdıkları iddiasıyla dava açıldığını söyledi.

Arynewsde yer alan habere göre ABD'nin vadeli işlem piyasalarını denetleyen otoritesi CTFC üç şirketten ikisinin Bitcoin ve diğer kripto para birimleri işlemlerine dahil olduğu, Cabbage Tech Corp. Ticari isimli ve Coin Drop Markets ismiyle işlem yapan bir şirketin de kripto para uzmanlığı karşılığında müşterilerinden para aldığı fakat bu hizmeti hiç vermediği gerekçesiyle dava edildiğini belirtti.

New York Bölge Mahkemesi verilerine göre dava edilen şirketlerden bir diğeri ise İngiltere merkezli Enterpreneurs Headquarters Ltd.. Şirketin 600den fazla yatırımcıdan 1.1 milyon dolar değerinde Bitcoini isteyerek diğer müşterilerin işlemlerini finanse ettiği ve bir saadet zinciri oluşturduğu iddia ediliyor.

CFTC Direktörü James McDonald yaptığı açıklamada Bitcoine ve diğer kripto paralara karşı hızla artan kamuoyu ilgisi kötü niyetli aktörlere de yeni fırsatlar sağlamış oldu dedi. Coin Drop Marketsin web sitesinin kaldırıldığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakikat- i coin hem de cebe 20 Ocak 2018 22:32

    Duyan da coinler battı sanır ... kardeşim ASELSAN çıktı 47 lere düştü 30 şu rakamlara . Tıpkı bitcoin de böyle , en azından şu an için ama ASELSAN’ın başlangıç noktası ile bitcoin in başlangıç noktası bir de değil tabi hatta bitcoin çoooook karlı ASELSAN’a göre çooookkkk

  • TARIK20 Ocak 2018 16:42

    günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnn .........

  • demirkan 20 Ocak 2018 17:31

    GÜNAYDIN DİYE BİRŞEY YOK. BÜTÜN YETKİLİLER TA BAŞINDAN BERİ DEVAMLI UYARIYOR. AMA KUMAR BAZILARININ BEYNİNİ İŞLEMİŞ.NE YAPARSAN YAP SİNEK PEKMEZCİYİ ARAR BULUR.