E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin hala iyi pozisyonda---

Bitcoin hala iyi pozisyonda

Bitcoin hala iyi pozisyonda
11 Temmuz 2018 - 11:02 borsagundem.com

Wall Street’ in kripto kralı Bart Smith, Bitcoin'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Wall Street’in kripto kralı olarak anılan yatırımcı Bart Smith, CNBC’ye verdiği demeçte Bitcoin’in kripto para yatırımcıları için hala revaçta olduğunu belirtti. Küresel ticaret ve teknoloji firması olan Susquehanna International Group yöneticisi Smith, "Bugün alıp bugün kullanabileceğiniz bir varlık istiyorsanız bu Bitcoin’dir” diye belirtti.

Smith, “Hala iyi pozisyonda olan ve piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin' in kullanım durumları oluşturması, onu diğer kripto para birimlerine göre revaçta yapan önemli bir nedendir. Bugün alıp bugün kullanabileceğiniz bir varlık istiyorsanız bu Bitcoin’dir. Geçen sonbaharda, vadeli işlemleri açıklandığında, insanlar bitcoin hakkında çok heyecanlandı. Bu heyecan daha iyi performansa yol açtı ki bu hepimizin işine geldi. Birçok kişi ülkesinde para kazanarak, kazandığını başka ülkeye yatırıyor ki bu gayet bitcoin dostu bir hareket. Ancak bu kişiler geleneksel bankaları kullanıyor ve bu hem yavaş hem de pahalı. Ayrıca sizi, bu parayı göndermekten alıkoyan kişiler çıkabilir, ister iyi ister kötü olsun. Bitcoin ile para gönderebilirim hem de ucuz ve hızlı bir şekilde... Ve açıkçası kimse beni bundan alıkoyamaz.” diye belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 11 Temmuz 2018 11:30

    ELİNDE YÜKLÜ MİKTARDA KALDI GALİBA. ÖVECEN TABİ BAŞKA NE YAPACAN ÜÇKAGITÇI.

  • İHSAN GÜLER18 Temmuz 2018 11:51

    Zaten biliyoruz bu dediklerini sadece güven güven güven bu piyasayı artıracak neden