E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin Cash 2000 dolara yükseldi ---

Bitcoin Cash 2000 dolara yükseldi

Bitcoin Cash 2000 dolara yükseldi
14 Aralık 2017 - 14:14 borsagundem.com

Haftalardır baskı altında kalmış olan Bitcoin Cahs, bu haftanın sonuna yaklaşırken, saatler içinde sert bir yükseliş yaşadı ve 2000 doların üzerine yükseldi.

BORSAGUNDEM.COM

Bitcoin Cash (BCH) neredeyse bir aydır yatay bir seyir izliyordu. Ancak başlayan yeni yükseliş dalgası fiyatları 1400 dolardan alarak 1900 doların üzerine taşıdı.
Daha da merak uyandıran şey ise önümüzdeki bir kaç gün içinde Bitcoin'in daha çok satıldığı ve Bitcoin Cash'in daha çok alındığı bir kaç gün daha görebilme ihtimalimiz. Ve bitcoin çok yüksek bir işlem hacmi ile el değiştirirken, altcoinlerde boğa piyasası sürüyor ve bu piyasa şu an için Bitcoin Cash'e kanalize olmuş gibi görünüyor.

Bitcoin Cash'de madencilik yapmanın karlılığı bu aşamada biraz daha yüksek görünüyor ve bu Bitcoin ağını bir parça etkiliyor. Bitcoin'de işlem yapmak bu aşamada 13 dakikadan fazla bir zaman alıyor ve gerçekleşmek üzere bekleyen işlemlerin sayısı 140 bin adede ulaşıyor.

2000 doların üzerindeki yeni fiyat aralığı ile Bitcoin Cash için farklı bir algı oluşabilir. Bitcoin'in yaşadığı yükselişe kıyasal Bitcoin Cash oldukça geride kalmış durumda bulunuyor.

Kripto Madenciliği alanındaki çatışmalara ve fiyat konusundaki dramaya karşın Bitcoin Cash, kullanışlı bir ödeme sistemi olarak kalma konusunda net bir vizyona sahip. Bu alanda Bİtcoin işlemlerinin içerdiği yüksek komisyonlar da Bitcoin Cash için bir avantaj oluyor.
Bitcoin Cash için de ana akım finans enstürümanları hatta vadeli işlemler ve fonlar oluşacağı yönünde söylentiler olsa da bu henüz resmi bir açıklamaya dönüşmüş değil. Bitcoin vadelilerini işleme alan CBOE'nin ardından CME'nin de bitcoin sözleşmelerinde işlemlere başlaması bekleniyor. Ancak CME diğer dijital v<arlıklar için "Biz üketicilerin taleplerini izliyoruz ve piyasaların ilerde neye ihtiyaç duyacağını kestirmeye çalışıyoruz" yorumunda bulunuyor.

Bitcoin Cash bu zamana kadar çok daha küçük bir topluluğa hitap etti ve düşük network faaliyetleirne sahne oldu. Ancak 2018 yılının bir "Kripto Yılı"na dönüşmesi halinde bu görüntü değişebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)