E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir---

BİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir

BİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir
18 Temmuz 2017 - 09:43 borsagundem.com

Kısa vadeli göstergelerin aşırı alım bölgesine gelmesi endekste yeni zirve denemeleri devam etse de kar satışları yaşanma riskinin yükseldiğine işaret etmektedir

Güne pozitif başlayan BİST-100 endeksi günün ikinci yarısında 105.500 direnç seviyelerinden gelen kar satışlarının karşılanması sonrası günün ikinci yarısında yükselişini hızlandırarak yeni rekor seviye olan 106.217 puandan kapandı. Yükselişle kapanan 6. gününü tamamlayan Endeksin yeni destek seviyesi olan 105.500 seviyesinin üzerinde kaldığı sürece Endeks 107.500 seviyelerinin hedef olması beklenmektedir. Kısa vadede hızlı bir yükseliş sergileyen Endeksin kar satışları ile karşılaşma ihtimali artmakla birlikte uzun vadeli göstergelerdeki genel pozitif eğilim yükseliş trendinin devam edeceğine işaret ediyor. Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı alım bölgesine gelmesi endekste yeni zirve denemeleri devam etse de kar satışları yaşanma riskinin yükseldiğine işaret etmektedir. Endeksin güne yatay bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.
Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)