E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir---

BİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir

BİST'te hızlı kar satışları yaşanabilir
07 Temmuz 2017 - 09:12 borsagundem.com

Endekste yükseliş eğilimi devam etse de ilerleyen dönemde hızlı kar satışları yaşanma riskinin yüksek olduğuna işaret etmektedir

Güne hafif artıyla başlayan BİST-100 endeksi günü yükselen hacimle %0,12 düşüşle 100.627 seviyesinden kapattı. Endeks bugün için kısa vadeli yükseliş trendi desteği denk gelen 100.400 üzerinde kaldıkça yükseliş trendini koruması beklenir. Bu seviye üzerinde kaldıkça kısa vadede 101.800 ve orta vadede ise 104.500 seviyelerine yükseliş gerçekleştirme potansiyelini koruyacaktır. Endeksin 100.400 seviyesini aşağı kırması ve altında kapanış yapması durumunda kar satışlarının güçlenerek ilk etapta 97.900 seviyesine doğru devam etmesi beklenmektedir. Teknik göstergelerde genel eğilim negatife eğilime işaret ediyor. Momentum gibi bazı göstergelerde yeni zirveler test edilirken oluşan negatif uyumsuzluk görüntüsü endekste yükseliş eğilimi devam etse de ilerleyen dönemde hızlı kar satışları yaşanma riskinin yüksek olduğuna işaret etmektedir. Gün içinde endeks 100.400 altına gelmesi durumunda kısa vadeli pozisyonlar kapatılmalı ve endeks bu seviye üzerine gelemden trade amaçlı yeni pozisyon açılmamalıdır. Düşük hacimle 101.800 ve üzerine yükselişler ise satış fırsatı olarak takip edilebilir. Endeksin güne negatif başlangıç yapmasını bekliyoruz.
Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)