E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBIST100 Endeksi ve VAKBN, KRDMD, TUPRS, THYAO, SASA hisseleri ve VİOP Aralık Dolar/TL Teknik Analizi---

BIST100 Endeksi ve VAKBN, KRDMD, TUPRS, THYAO, SASA hisseleri ve VİOP Aralık Dolar/TL Teknik Analizi

BIST100 Endeksi ve VAKBN, KRDMD, TUPRS, THYAO, SASA hisseleri ve VİOP Aralık Dolar/TL Teknik Analizi
14 Kasım 2018 - 08:01 borsagundem.com

Gedik Yatırım, bilinçli yatırımcılar için ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyor

·         Gedik Yatırım, bilinçli yatırımcılar için ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyor.

·         27 yıldır sermaye piyasalarına hizmet eden Gedik Yatırım, müşterisi olsun olmasın tüm yatırımcılara ücretsiz Teknik Analiz eğitimi veriyor.

·         Çarşamba günleri 20:00-21:30 saatleri arasında gerçekleşen eğitimlerde başta BIST100, Vadeli Endeks 30 ve USD/TL paritesi olmak üzere katılımcılara sunulan ankette en çok oy alan hisselerin teknik analizi yapılıyor.  

·         Teknolojinin verdiği fırsatları değerlendiren eğitimlerde, yatırımcılar evlerinin konforunda bilgisayarları veya cep telefonları üzerinden eğitimlere katılabiliyor ve dilediklerinde uzman eğitimcilere soru sorabiliyor.

·         Teknik Analiz konusunda 15 yıldan fazla tecrübeye sahip uzmanlar tarafından verilen eğitimlerden istediğinize ücretsiz katılmak için tıklayınız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)