E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST'te satış baskısı devam ediyor---

BİST'te satış baskısı devam ediyor

BİST'te satış baskısı devam ediyor
14 Aralık 2018 - 09:26 borsagundem.com

Dün tepki yükselişinde işlem hacminin düşük kalması satış baskısının devam edeceğine işaret ediyor

Güne tepki alımıyla başlayan BIST-100 endeksi günü kısmen düşük kalan işlem hacmi ile %1,48 yükselişle 91.387’den kapattı.
Endeks kısa vadede 91.600 altında kaldıkça tepki yükselişi denemeleri oluşsa da satış baskısı ve dip arayışının 88.500-88.900 aralığına doğru devam etmesi beklenmektedir. Kısa vadede bu
aralığa düşüş tepki yükselişi için alım fırsatı olarak takip edilebilir.
Dün tepki yükselişinde işlem hacminin düşük kalması tepki alımlarının zayıf kalabileceğine ve satış baskısının devam edeceğine işaret ediyor.

Teknik göstergelerdeki genel negatif eğilim tepki yükselişi denemelerinin olsa da satış baskısı fırsatı olacağına ve kısa vadeli yeni dip arayışının devam edeceğine işaret ediyor.
Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı satımdan dönme isteğinde olması gün içinde tepki alımı denemelerinin devam edeceğine işaret etmektedir.

Endeksin 91.600’ü yükselen hacimle yukarı kırabilirse tepki yükselişini ilk etapta 92.900-93.000 aralığına devam ettirmesi beklenmektedir.

Bu aralık üzerinde 94.000-94.700 aralığı hedef konumuna gelecektir. Endeksin güne negatif eğilimle başlamasını ve gün içinde tepki yükselişi denemelerinin devam etmesi beklenmektedir.

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)