E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBir şirket temettü dağıtacak---

Bir şirket temettü dağıtacak

Bir şirket temettü dağıtacak
08 Aralık 2015 - 12:12 borsagundem.com

Metro Petrol ve Tesisleri temettü dağıtımı yapacak

Metro Petrol ve Tesisleri temettü dağıtacak. Şirket yüzde 8.55 oranında brüt temettü dağıtımı yapacak. Dağıtım 28/12/2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,31
En Yüksek: 13,47
En Düşük: 12,30
Değişim -6,88 %
FK: 13,07
PD / DD: 1,09
İşlem Hacmi 19.838.636
Toplam Adet: 1.553.378
Ağırlıklı Ort.: 12,87
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tg08 Aralık 2015 20:53

    Fırıldaklık yapmasın,temettüsü kendinin olsun

  • yeni halka arzlar da temettü ödeyec...08 Aralık 2015 13:36

    zeki müren de bizi görecekmi?....Halka arzlarda çok büyük hileler dönüyor.Halka arzlarla ilgili sayın bakanımızın acil tedbirler alması gerekiyor. Sahte analizlerle 1 liralık şirket farazi varsayımlarla, rapor hilesi ile, kasten yanlış çarpanlar kullanılarak 5-6 lira eder fiyat çıkartılıyor. tabi hisse satacak şirkete kıyak olsun diye.. ama hak etmeyen fiyatla satılan hisseler borsada düşünce yatırımcı kaybediyor. bu işin tadına varan şirket patronları devamında sahte haberlerle, özel durum açıklamaları ile, tüm hisseleri halka satıyor. Sonra bilanço açıklamıyor. Şirketin tahtası kapanıyor ve batıyor.. Son 4-5 yıldaki 70 halka arz edilen firmadan 20 tanesi batmış. Üstelik halkdan ciddi nakit topladığı halde batmış. Batma sebebi tamamen nitelikli dolandırıcılık mahiyetinde halka açık şirketlerin kötü niyetli olarak içlerinin boşaltılması. Bu suçların cezası çok çok ağır.. Dolandırılan her bir yatırımcı için 3-5 yıl arası hapis. Binlerce kişi dolandırıldığı düşünülürse, binlerce yıl hapis.. sahte fiyatı belirleyen aracı kurum raportörü de, hisse ihraç edip, sonra şirketi batıran kötü niyetli patronlar da.. ARTOG, ÇLKHO, ERICO, EKIZ, MANGO, RANLO, EKİZ, UTPYA,PLASP,ATAÇ,AKPAZ... ve onlarcası.. Bu şirketleri kim ne gerekçe ile halka açtırdı ve neden o sahte fiyatları denetlemedi.. neden içinin boşaltılıp millete B grubu imtiyazssız hisseler satışı bitine kadar tedbir almadı.. HESABINI VEREMEZ. ÇOK CİDDİ TEMİZLİK GEREKLİ. VE BU TEMİZLİK MUTLAKA OLACAK. SUÇLUYU SİNSİCE KORUYAN KURUMLARDAKİ GÖREVİ KÖTÜYE KULLANANLAR DA AĞIR HAPİS CEZALARINA ÇARPITILACAK.Sayın bakanımız MEHMET ŞİMŞEK bu hırsızlık düzenine asla müsade etmez. Etmeyecektir..Saygılarımla.