E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBir hisse alıp altı hisse satıyorum---

Bir hisse alıp altı hisse satıyorum

Bir hisse alıp altı hisse satıyorum
11 Temmuz 2014 - 11:09 borsagundem.com

ABD’li milyarder yatırımcı Wilbur Ross, borsaların rekor kırdığı son dönemde hisse satmanın almaktan daha çekici olduğunu söyledi

Wall Street’in önde gelen hedge fon sahiplerinden, milyarder yatırımcı Wilbur Ross, son dönemde Wall Street’te görülen rekor yükselişlere rağmen, hisse satmanın almaktan daha çekici geldiğini söyledi. CNBC kanalına konuşan Ross, “Bilançomuza bakıldığında, uzun süredir satışta olduğumuz görülebilir. Bu yıl bir aldıysak onun 6 katı satış gerçekleştirdik” dedi. ABD borsalarında dalgalanmanın fazla olduğunu söyleyen Ross, “ABD borsaları rekorlar kırarken, satışın hisse almaktan daha çekici gelmesine şaşırılmamalı” dedi.

KÜÇÜK AVRUPA ÜLKELERİNE YÖNELİYOR

Milyarder yatırımcı, “Şimdilerde elimizde yatırım yapacak büyük ülke kalmadı o yüzden biz de küçük ülkelere yöneliyoruz” diye devam etti. Daha önce Avrupa’da başarılı yatırımlar yapan Ross, İspanya, Yunanistan, Kıbrıs ve hatta Portekiz’i bile düşündüklerini söyledi. Ross bir ay önce, Yunan banka Eurobank’a diğer uluslararası yatırımcılarla birlikte 1,8 milyar dolarlık yatırım yaptı ve bankanın en büyük hissedarlarından biri oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)