E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım müjdeleri sıraladı---

Binali Yıldırım müjdeleri sıraladı

Binali Yıldırım müjdeleri sıraladı
23 Mart 2017 - 17:58 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Batman'da halka bir çok müjde verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Batman'da vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkanlar

"Milletin yapacağı anayasadan korkanlar şimdi kol kola girdiler. FETÖ, PKK, DEAŞ hepsi 'hayır' kampanyası için çalışıyor. Bunları gören Avrupa da boş durmuyor. Avrupa da onlara katıldı. İstediğiniz kadar beraber olun, ne yaparsanız yapın, bu millet bu oyunu bozar."

Ayrımcılık yapan bizim saflarımızda kendisine yer bulamaz.

Türkiye artık bütün ağırlıklarını üstünden atacak. 16 Nisan'dan sonra koşar adamlarla 2023 hedeflerine ulaşacak.

Eski Türkiye'de yasaklar vardı. Ana sütü gibi helal o dil, Kürtçe yasaktı. Boşaltılmış köylerle ıssızdı bu topraklar. Üniversitelerimizde başörtüsü yasağı vardı. Yoksulluk vardı, adaletsizlik vardı.

17-25 Aralık'ta bu ülkenin birliğine operasyonlar gerçeklşetirdi

80 milyonun kardeşliğini dahada sağlamlaştırmak için mücadele ettik.

AK Parti Batmanlılar'ın yüzünü güldürmek içşin çalıştı.

ONLAR BU ŞANSI KULLANAMADILAR

Sizler 7 haziran'da HDP'ye bir şans verdiniz. Onlar bu şansı kullanamadılar. kandil'in emrine girdileri. Çukurlar kazdılar, hendekler kazılar, gençlerin geleceğini kararttılar.

"Siyaset sandıkta yapılır, milletin arasında yapılır. Siyaset çukur kazmakla, binaları yıkmakla, kırsalda çocuk, genç, ihtiyar demeden insanları gözünü kırpmadan yok etmekle olmaz. Siyaset, milletin refahı için yapılır. Molotofkokteyliyle sokakları kana bulayarak, esnafa zorla kepenk kapattırarak siyaset olmaz."

PKK'nın Kandil'in Kürtler gibi bir sorunu yok. Batman'ın da Diyarbakır'daki Kürt kardeşlerimizin PKK gibi bir sorunu var. Bunları aramızdan çıkartmaa hazır mısınız.

Kürtlüğünüzle gurur duyun, devletimizle gururu duyun, ay yıldızlı bayrağımızla gurur duyun.

Biz çamur ve çukur değil eser ve hizmet siayseti yapıyoruz.

Batman'da ihracat nedir bilşinmiyordu. Bugün 34 milyonluk ihracat yapılıyor. 3 bin 400'den fazla derslik yaptık. hizmete verdik.

Ben Bakan'den Batman'a geldiğimde havalimanının halini çok iyi hatırlıyorum. Barakanın altında, yağmurun altında saatlerce insanların nasıl bekletildiğini hatırlıyorum. Orada söz verdim, "Batman'a en güzel havaalanı yapacağız" dedim. Yaptık mı? Bu çukurcu, hendekçi belediyeler çevre yoluna karşı ne kadar engel çıkardılar. Ama şimdi artık onlar yok! Görüyorsunuz Batman pırıl pırıl oluyor. Yeşilliğiyle, sokakların temizliğiyle, altgeçit, üstgeçitleriyle Batman her gün daha da güzelleşiyor.

BATMAN'A PEŞ PEŞE MÜJDELER!

135 kilometrelik Batman Bitlis yolunu bitirmek istiyoruz. Size daha kısa bir yol yapacağız ve doğrudan Mardin'e bağlıyoruz.

Hasankeyf yeniden yapılıyor. Hasankeyf'e yapılan köprüler İstanbul Boğaz Köprüsünden daha uzun .

300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini de Batman'a kazandıryoruz.

Gençlere yeni iş alanları ortaya çıkacak. Batman'da bir milyar 200 milyonluk yatırım için müracat oldu. Büyük müjdeyi veriyorum.

Batman'ı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Size yeni iş imkanları sunuyorum. Her şey daha güzel olacak merak etmeyin. Bu bölücü alçaklar kardeşliğimizi bozamayacaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...24 Mart 2017 01:06

    Efendim geçiş gişelerinde bekleme süresi çok fazla... Tamam gişeler kalkmasın ama en azından yeni gişeler ekleyiniz ki az bekleyelim kuyruklarda :)) Bedava olacak hali yokya. gişeler çoğalsın da bari daha hızlı tüylerimiz yolunsun ehehe.. kaldırın desen kimse olur demez.. alıştık yolunmaya

  • Habur23 Mart 2017 19:37

    PKK ve DEAŞ'ın kimin tarafından korunduğunu herkes çok iyi biliyor.

  • recai23 Mart 2017 19:28

    istanbuldaki köprülerden geçişler 7 TL. Batmandakiler kaç para?

  • hayır23 Mart 2017 19:22

    BAŞKANLIK OLMAZSA BU YALANLARINIZI YAPMAYACAK MISINIZ YİNE YAPIN SİZİ TUTAN NE. MİLLETİM GELİN BUNLARA BİR TOKAT ATALIM. HAYIRRR

  • Alpertunga23 Mart 2017 18:33

    Binali bey biraz Pazarlara uğrayında gerçek hayatı görün.İnsanlar seyrediyor hiçbirşey alamıyor.Önce karınlar rahat doymalı...