E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da bir istifa daha---

Beyaz Saray'da bir istifa daha

Beyaz Saray'da bir istifa daha
01 Mart 2018 - 03:51 borsagundem.com

Trump'a en yakın isimlerden biri olarak gösterilen 29 yaşındaki Beyaz Saray iletişim Direktörü Hope Hicks görevinden istifa etti

Beyaz Saray İletişim Direktörlüğü görevini yürüten Hope Hicks'in (29) görevinden istifa ettiği bildirildi.

İstifasını yazılı bir açıklamayla duyuran Hicks, "Başkan Donald Trump'a olan minnettarlığımı ifade edecek kelime bulamıyorum." değerlendirmesini yaptı.

Hicks bir önceki gün ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'nde 2016'daki seçimlere Rusya'nın müdahalesine yönelik soruşturma kapsamında ifade vermişti. Kapalı kapılar ardından ifade veren Hicks'in ifadesi 8 saat sürmüştü.

İSTİFA GEREKÇESİ AÇIKLANMADI

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada ise Hicks'e teşekkür edildi ancak istifa gerekçesi açıklanmadı. Trump da yazılı bir açıklamayla Hicks'in bugüne kadar çok iyi işler yaptığını belirtti.

Son üç yıldır bazı katmanlarda Donald Trump'a yakın bir isim olarak çalışan Hicks, bu yönüyle Trump'ın yanında en uzun süre görev yapan yardımcısı olarak biliniyordu.

KOLTUĞUNU HEMEN TERK ETMEYECEK

Hicks'in koltuğunu hemen terk etmeyeceği, yerine geçecek isim belirleninceye kadar şu anki görevini sürdüreceği de bildirildi.

Önceki gün ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi önünde Rusya soruşturmasıyla ilgili olarak 8 saat ifade veren Hicks'in, soruşturmanın bundan sonraki safhalarında da gündeme gelebileceği belirtilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)