E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray: Trump'ın tweet'leri resmi açıklamadır---

Beyaz Saray: Trump'ın tweet'leri resmi açıklamadır

Beyaz Saray: Trump'ın tweet'leri resmi açıklamadır
07 Haziran 2017 - 00:18 borsagundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, "Başkan, ABD'nin başkanıdır. Dolayısıyla (paylaşımları) ABD Başkanı tarafından yapılmış resmi açıklamalar olarak değerlendirilebilir" ifadesini kullandı

Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ABD Başkanı Donald Trump'ın attığı tweet'lerin resmi açıklama olduğunu söyledi. 

Beyaz Saray'da düzenlediği günlük basın brifinginde Spicer, bir soru üzerine, Trump'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımların "resmi açıklamalar" kategorisinde sayılabileceğini söyledi. Spicer, "Başkan, ABD'nin başkanıdır. Dolayısıyla (paylaşımları) ABD Başkanı tarafından yapılmış resmi açıklamalar olarak değerlendirilebilir" ifadesini kullandı.

Twitter ve diğer sosyal medya araçlarının Trump için Amerikan halkına doğrudan ulaşma imkanı olduğunu söyleyen Spicer, "Başkan, kendi ajandasıyla ilgili en etkili habercidir" yorumunu yaptı.

Bir diğer soru üzerine Spicer, Trump'ın Adalet Bakanı Jeff Sessions'a güvenip güvenmediğiyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Spicer, konuyla ilgili olarak Trump ile görüşmediğini, bu aşamada yorum yapmasının doğru olmayacağını ifade etti.

Trump'tan Katar krizi sonrası ilk açıklama

 


ABD'nin resmi açıklamaları!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)