E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Mehmet Ekici şoku---

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Mehmet Ekici şoku

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Mehmet Ekici şoku
10 Ocak 2017 - 19:08 borsagundem.com

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediği Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'la da görüştüğünü açıkladı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu transferler hakkında çok önemli açıklamalar yaptı.

Transfer gündemiyle ilgili özel Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Önder Bülbüloğlu, "Mehmet Ekici sevdiğimiz bize değer katan bir oyuncu. İsteyen kulüpler var. Fenerbahçe konusunda anlaşmıştık, Aatif'in takası kabul etmemesi bu transferi öteledi. Beşiktaş ile de görüşmemiz oldu. Bizimde alacağımız oyuncularla anlaşmamız gerekiyor. Şu anda Mehmet giderse kulübe maddi menfaat sağlanmalı. İlk planda Tolgay Arslan'ı talep ettik. Tolgay dışında, Kerim Frei ve Olcay Şahan gündemimize geldi. Kerim konusunda anlaşma sağlanamadı.

Beşiktaş, Tolgay'ı vermek istemiyor. Olcay'ı bütün haklarıyla istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Aatif Fenerbahçe olmazsa ülke dışında başka takıma gitmek istiyor. Bu hafta içerisinde bu konular netleşecektir. Carl Medjani transferinde şu anda net bir gelişme yok. Kendisi Antalya'da, ama kesin anlaştığımızı söyleyemem'' dedi.

RODALLEGA OLUYOR
Başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ''Akhisar ile görüşme yapıldı. Rodallega Trabzonspor'a çok yakın, Mustafa Yumlu konusu doğru. Gitme olasılığı yüksek. Caceres de ilgilendiğimiz bir oyuncu, fakat hiçbir transferimizde net bir şey yok. Fatih Tekke sportif direktörlük kursuna Trabzonspor adına katıldı. Görev konusuna oturup karar vereceğiz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)