E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a talih kuşu kondu---

Beşiktaş'a talih kuşu kondu

Beşiktaş'a talih kuşu kondu
09 Aralık 2017 - 14:34 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde, Beşiktaş'ın olası rakiplerinden biri olan Real Madrid, İstanbul'a geliyor

Ve Beşiktaş, Kayserispor maçı öncesi 3 puan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini beklerken, olası rakiplerinden biri olan Real Madrid de onlar için İstanbul'a gelecek...

Ancak, Real Madrid'in İstanbul'a geliş amacı çok başka... Real Madrid'in scout ekibi, Beşiktaş'ın Leipzig'i yendiği maçta Timo Werner ile beraber Cenk Tosun'u izlemeye gitti. Cenk, son 10 dakika sahada kaldığı için net bir bilgi sahibi olamayan İspanyol ekibinin scoutlarından sürpriz bir talep geldiği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Daha önce Cenk Tosun'un izleneceğini iddia eden Radio Marca, maçı izleyen Real Madrid scout ekibinin Orkan Çınar'ı beğendiğini belirtti. Ancak genç yıldız Orkan'ın, henüz Real Madrid seviyesinde olmadığını ama 2 sezon Castilla'da (Real Madrid'in alt yapı takımlarından biri) oynarsa, teknik direktör Solari'nin elinde A takım seviyesine gelebileceğini raporuna eklediği belirtildi.

Real Madrid'in Orkan için böyle bir riske girip girmeyeceğinin ise önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade edildi. Ancak, beyaz şimşeklerin yöneticilerinin Orkan için İstanbul'a geleceği ve siyah beyazlı idarecilerle görüşme yapacağı da öğrenildi. Castilla'dan son dönemde Achraf Hakimi ve Mariano Diaz patlamıştı. (Fotomaç)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)