E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Akhisar’ı 3 golle uğurladı---

Beşiktaş, Akhisar’ı 3 golle uğurladı

Beşiktaş, Akhisar’ı 3 golle uğurladı
21 Aralık 2014 - 18:52 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. hafta maçında Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. hafta maçında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş, zorlu rakibini 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Cenk Tosun, 68. dakikada Jose Sosa ve 90+4. dakikada Gökhan Töre kaydetti. Akhisar Belediyespor'un tek golü ise 75. dakikada Bilal Kısa'dan geldi. Bu sonucun ardından Beşiktaş 32 puanla tekrar liderliğe yükseldi, Akhisar Belediyespor ise 17 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
1.dakika Süleyman Abay karşılaşmayı başlatan düdüğü çaldı.
4.dakika Ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
6.dakika Sol kanatta topla buluşan Olcay Şahan ceza sahası çizgisi üzerinde ortasını yapıyor ancak savunma topu karşılıyor.
12.dakika Veli'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Serdar Kurtuluş bekletmeden ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
20.dakika Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Kurtuluş son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Douglas Ferreira topu karşılıyor.
24.dakika GOOLL Olcay'ın ortasında Cenk Tosun topu Akhisar ağlarına gönderdi. Beşiktaş 1-0 öne geçti.
34.dakika Didier Zokora'nın pası ile ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Arnaud Djoum sol ayağı ile plase vuruşunu yapıyor ancak kaleci Tolga üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.
40.dakika Jose Sosa'nın pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak vuruşu çok zayıf kalıyor, kaleci Oğuz çıkarak topa sahip oluyor.
45.dakika İlk yarıyı bitiren düdük çalıyor.
46. dakika İkinci yarı başladı.
50.dakika Sağ kanatta topla buluşan Bilal ceza yayı sağ çaprazına gelmeden çok uzak mesafeden kaleyi düşünüyor ancak top çok farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
59.dakika Olcay ile verkaç yapan Jose Sosa sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
65.dakika Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Veli Kavlak oyundan alınırken yerine Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oluyor.
68.dakika GOOLL Sosa kullandığı serbest vuruşta takımının ikinci golünü kaydetti. Beşiktaş: 2 - Akhisar Belediyespor: 0
75.dakika GOOLL Bilal, Akhisar Belediyespor adına golünü atıyor. Fark bire iniyor.
84.dakika Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jose Sosa pasını hemen yanındaki arkadaşı Gökhan Töre'ye veriyor. Gökhan bekletmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
89.dakika Sağ kanatta topla buluşan Kenan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Bruno rövaşata vuruşunu yapmak istiyor ancak düşüncesini gerçekleştiremiyor ve savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
90+3.dakika Gökhan Töre Beşiktaş'ın 3. golünü atan isimi oluyor. Beşiktaş: 3 - Akhisar Belediyespor: 0
90+5.dakika. Süleyman Abay maçı bitiren düdüğü çalıyor. Gecenin galibi ve 3 puanın sahibi Beşiktaş.

İŞTE İLK 11’LER
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Jose Sosa, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Uğur, Güray, Djoum, Merter, İsmail, Bilal, Ntibazonkiza, Douglas, Zokora, Gekas

Tribünler dolmadı
Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada tribünler dolmadı. Toplam kapasitesi 17 bin 319 olan stadın, özellikle kale arkası tribünlerinde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 8 bin sporsever izledi. 100 kadar Akhisar Belediyespor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

Çocuklara eşofman üstü
Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş, maç öncesi soyunma odası koridorlarında kendileriyle seremoni için sahaya çıkacak çocukların üzerinde sadece forma olması nedeniyle görevlileri uyardı. Soğuk havada çocukların üşümemesi için bazı futbolcular kendi eşofmanlarını çocuklara giydirdi. Beşiktaşlı malzemeciler de çocuklara eşofman üstleri tedarik etti. Çocuklar kendilerine bol gelen eşofmanları giyerek, seremoni için futbolcularla sahaya çıktı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)