E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı şoke eden imza---

Beşiktaş'ı şoke eden imza

Beşiktaş'ı şoke eden imza
30 Ekim 2014 - 01:10 borsagundem.com

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Martin Linnes, kulübü Molde ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş, devre arası transfer dönemindeki bir numaralı hedefi olan Martin Linnes'ten kötü bir çalım yedi. Norveçli genç sağ bek, kulübü Molde ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Yaz transfer döneminin son gününe kadar Molde Kulübü ile Martin Linnes'in transferi için görüşen siyah-beyazlılar, Norveç ekibi ile anlaşma sağlayamamıştı.

Bu transfer için devre arasında yeniden girişimde bulunmaya hazırlanan Beşiktaş yönetiminin, Molde Kulübü ve Martin Linnes'in bu hareketi sonrası yeni arayışlara girmesi ve Teknik Direktör Slaven Bilic'ten yeni isimler istemesi bekleniyor.

TORUNOĞULLARI KESİN GÖZÜYLE BAKIYORDU

Beşiktaş'ın dış transfer ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, ağustos ayında yaptığı açıklamada, Molde takımında forma giyen Norveçli sağ bek Martin Linnes için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ”Kulübü ve kendisiyle temaslarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle, Linnes transferini gerçekleştireceğiz. Kulübüyle belli bir noktaya kadar geldik. Bu transfer biraz daha avantajlı hale geldi" ifadesini kullanmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)