E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBeşiktaş, Galatasaray teknik analizi---

Beşiktaş, Galatasaray teknik analizi

Beşiktaş, Galatasaray teknik analizi
27 Şubat 2017 - 17:15 borsagundem.com

Bugün oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi iki hisseyi Marbaş Menkul masaya yatırdı

BJKAS:


NOT: Görselin üstüne tıkladığınızda büyük hali çıkacaktır.

DİRENÇLER: 6.00 – 6.50

DESTEKLER: 5.44 – 5.23
Derbi öncesi Beşiktaş hissesi 5.70 seviyelerinde fiyatlanıyor. Şampiyonluk maratonunda derbiden alınabilecek sonuç her iki takım için ciddi bir motivasyon olacağı için hisse daha önce deneyip geçemediği 6.00 seviyesini akşam alınabilecek bir galibiyetle yukarı yönlü kırabilir ve RSI göstergesini aşırı alım noktasında tutunmasına sebebiyet verebilir. Olası bir yenilgi durumunda ise fiyatlar 5.5 seviyelerine yakınlaşabilir.

GSRAY:

DİRENÇ: 32.58 – 35.87
DESTEK: 29.29

Galatasaray hissesinde fibonacci geri çekilme seviyesine ulaşan fiyatlar tepki alışıyla karşılaştı ve biraz toparlanma gösterdi. Hissenin osilatör göstergeleri düşüşün devam ettiği ancak her an trendin terse dönebileceğini gösteriyor. Akşam alınabilecek bir galibiyet ile hisse üzerindeki düşüş baskısından kurtulup ani bir hareketle 32.58 seviyesini yukarı yönlü kırmayı deneyebilir. Aksi durumda ise bu hafta içinde tekrar 29.29 seviyesi test edilebilir.

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 80,40
En Yüksek: 89,65
En Düşük: 80,40
Değişim -9,97 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,87
İşlem Hacmi 103.528.045
Toplam Adet: 1.219.593
Ağırlıklı Ort.: 84,96
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)