E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş evinde Sivasspor'a yenildi ---

Beşiktaş evinde Sivasspor'a yenildi

Beşiktaş evinde Sivasspor'a yenildi
11 Kasım 2018 - 22:49 borsagundem.com

Vodafone Park'ta henüz 11. dakikada öne geçen siyah-beyazlılar, galibiyeti ancak 3 dakika koruyabildi. Sivasspor, 14 ve 53. dakikalardaki golleriyle İstanbul'dan 3 puanla ayrıldı

Süper Lig'in 12. haftasında zirveden kopmak istemeyen Beşiktaş sahasında sürpriz bir sonuçla Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlı ekip Başakşehir'in ardından Sivasspor'a da mağlup olarak Süper Lig'de üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede ev sahibi Beşiktaş'ın golünü 11. dakikada Güven Yalçın atarken, konuk ekip Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada David Braz ve 53. dakikada Emre Kılınç kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 18 puanda kalıp lider Medipol Başakşehir'in 9 puan gerisinden yer alırken, Sivasspor ise puanını 14'e yükseltti.

MAÇIN GOL DAKİKALARI

11. dakikada Beşiktaş öne geçti. Sağ kanattan Quaresma'nın ceza sahasına ortaladığı topa kafayla vuran Güven Yalçın, kalecinin müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0
14. dakikada Demir Grup Sivasspor beraberliği yakaladı. Robinho'nun sol kanattan kullandığı korner atışında arka direkte David Braz, topu aşırtma bir şekilde kaleye gönderdi. Oğuzhan Özyakup'un kafayla çizgi üzerindeki müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 1-1

TOLGA ZENGİN LİGDE 9 MAÇ SONRA KALEDE

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin ligde 9 maç sonra yeniden eldivenleri giydi. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında son kez kaleye geçen Tolga Zengin, 9 haftalık aranın ardından yeniden kaleye geçti. Tecrübeli kaleci Genk ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da Beşiktaş kalesini korumuştu.

GÜNEŞ'TEN GÜVEN YALÇIN SÜRPRİZİ

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Demir Grup Sivasspor maçında genç forvet Güven Yalçın'a forma verdi. Bu sezon siyah-beyazlı takıma katılan Güven Yalçın böylelikle ilk kez bir resmi maça 11 kişilik kadroda başlamış oldu. 19 yaşındaki forvet ligde daha önce Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir maçlarında oyuna sonradan dahil olmuştu.

HAKKARİ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Karşılaşma öncesinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde kaza sonucu meydana gelen patlamada şehit olan askerler unutulmadı.
İstiklal Marşı öncesinde şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Öte yandan hafta içinde teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayıran Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş karşısına antrenör Hakan Keleş yönetiminde çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)