E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak​Beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek---

​Beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek

​Beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek
04 Mayıs 2015 - 06:24 borsagundem.com

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup, esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv 5 yıllık hedefini anlattı

Fuzul Grup bünyesindeki FuzulEv’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptıklarını anlatırken, “Bize her kesimden bavuru oluyor. Ancak kiracılar ve sabit geliri olan memur, emekli gibi kişiler daha çok sistemimize ilgi gösteriyor” dedi. 1992 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Akbal, “Altın Günü” mantığıyla geliştirilen sistemle, ev sahibi olmak isteyenlere bütçesine uygun farklı seçenekler sunulduğunu söylüyor.
Bu sistemle faiz ödemeden, fazla beklemeden, kira öder gibi ev sahibi olunduğunu belirten Akbal, “Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uyguluyoruz. Tapulu olmak şartıyla kişi, Türkiye’nin herhangi bir şehrinde konut sahibi olabiliyor” dedi.

Dört farklı sistem

FuzulEv’de, “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” olarak dört tip ödeme şekli bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyenler, ödeyebilecekleri vade süresine göre 40, 60, 80, 100 ya da 120 kişilik gruplara dahil oluyor.
Eyüp Akbal, ayda 500 TL’den başlayan taksitlerle, peşinat ödemeden, faizsiz, ara ödemesiz, en geç vade ortasında ev sahibi olunduğunu anlatarak, “Müşterilerimizin anlaşılır, pratik ve basit bir ödeme sistemiyle konut edinmelerini sağlıyoruz. En çok ‘Çekilişli Kira Destekli’ ödeme sistemi ilgi görüyor” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)