E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBerat Albayrak, Fransa Finans Bakanı ile görüştü---

Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı ile görüştü

Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı ile görüştü
17 Ağustos 2018 - 21:07 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın, Fransa Finans Bakanı ile bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı Bruno Le Maire ile telefonda görüştü. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği ve ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı yaptırımlar ele alındı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Fransız Finans Bakanı Sayın Bruno Le Maire ile birtelefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Sayın Albayrak ile Sayın Le Maire’nin görüşmesinde, iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği ve ABD’ninTürkiye’ye yönelik yaptırım adımları ele alındı. Bakanlar, ABD’nin söz konusu uygulamalarına karşıbirlikte ve işbirliği içerisinde hareket etme kararı aldılar.

Sayın Albayrak, Fransa Cumhurbaşkanı Sayın Emmanuel Macron ve Sayın Le Maire’nin yaptığı Türkiye’yedestek açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Bakanlar, ülkeleri arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve mutabık kalınan hususlarda daha yakın çalışmakararı alırken, ekiplerinin hızlı bir şekilde çalışmaya başlaması ve 27 Ağustos tarihinde Paris’te bir arayagelme konusunda mutabık kaldılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet17 Ağustos 2018 23:27

    Bunların iş bilmediği her halinden belli. Fransa sizle işbirliği yaparmı akıl yokmu sizde. Kandırdık diye ağlayacaksınız...

  • Dikkatli17 Ağustos 2018 22:38

    Dikkatinize sunulur Fransa ABD sevici sidir sizi ters köşe yapmasınlar

  • İnandırıcı değil17 Ağustos 2018 22:34

    Fransanın birlikte hareket edeceği en son ülke Türkiyedir.

  • Bika17 Ağustos 2018 21:51

    Kayınpeder 3-5 ay önce Fransa hakkında "Geçen birine söyledim telefonda. Siz Cezayir'de 5 milyon insanı katletmediniz mi? Önce bunun hesabını verin. 5 milyon insanı katlettiniz, şimdi kalkıyorsun Suriye ile ilgili bana akıl veriyorsun." diye konuşmuştu. Fransa hesabını verdi mi ki !

  • Günaydın mutlu 17 Ağustos 2018 21:46

    ABD ile anlaşın yoksa dolar 10 tl millete yazık

  • Cego17 Ağustos 2018 21:35

    Para bulmak için yalanmadık kapı kalmadı. Bumu sizin ekonomik planınız. Yazıklar olsun bizim millete az.