E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBelediye başkanından çalışanlarına tehdit---

Belediye başkanından çalışanlarına tehdit

Belediye başkanından çalışanlarına tehdit
14 Nisan 2017 - 03:18 borsagundem.com

AK Parti’li Düziçi Belediye Başkanı kkeş Namlı, referandumda “hayır” veren çalışanları kovacağını söyledi

Osmaniye'nin AK Parti’li Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, referandumda “hayır” veren çalışanları kovacağını söyledi.

Namlı, “Hem ekmeği yiyip hastaneye gidip, öğlen bir kişilik yerine iki kişilik yemek yemek, ondan sonra da ben hayırcıyım demek afedersiniz ülkenin bugünkü durumuna, bize olan saldırılara iç ve dıştan olan saldırılara karşı bunu diyen şerefsizdir, şerefsizdir, şerefsizdir. Seçimden sonra hiç zannetmeyin ki sizlerin çoluk çocuğu dururken hayır diyenleri ilçe başkanı burada milletvekillerimiz burada onları orada koyarsam namerdim” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir14 Nisan 2017 12:01

    beyefendi kendine gel daha fazla sana oy verenleri rencide etme babanın çiftliğimi orası kimi nereden kovuyorsun.allah siz gibilere yetki vermesin demekki cumhurbaşkanı fala olsanız yandı millet görüşe bak yahu.

  • misafir14 Nisan 2017 10:07

    cinnet geçiriyor bunlar.sen kimin ne oy verdiğini nereden biliyorsun.demekki sen hoşuna gitmeyen personele iftira atıp işten atacaksın demekki.kimsin sen be kendine gel.herkes senin görüşünde olacaksa referandum niye yapılıyor

  • misafir14 Nisan 2017 10:01

    yahu bu yayın doğru ise bular kudurdu herhalde.cinnet geçiriyor olmalılar biri hakaret eder biri küfreder biri tehdit eder .allahım aklımıza mukayyet ol