E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeko'dan sponsorluktan çekilme kararı!---

Beko'dan sponsorluktan çekilme kararı!

Beko'dan sponsorluktan çekilme kararı!
12 Temmuz 2014 - 18:10 borsagundem.com

Türkiye Basketbol Ligi sponsoru Beko'nun geçtiğimiz sezon final serisinde yaşanan olaylardan dolayı sponsorluktan çekilme kararı aldığı iddia edildi

Türkiye Basketbol Ligi'ne 2007-2008 sezonundan bu yana sponsorluk yapan Beko, sponsorluktan çekilme kararı aldığı iddia edildi. Türk basketbolunda geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker serisinde yaşanan şiddet olayları ve son olarak da Galatasaray Liv Hospital'ın final serisinin son maçına çıkmama kararı almasının Beko'ya bu kararı aldırdığı belirtildi.
 
TELEKOM VE ÜLKER DE ÇEKİLMİŞTİ
 
Bu arada Türk sporunun en önemli destekçilerinden birisi olan Yıldız Holding (Ülker) geçtiğimiz yıl aldığı bir kararla futbol takımlarına sponsor olmayacağını açıklamıştı. Yine Türk Telekom da geçtiğimiz mayıs ayında aldığı bir kararla Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un forma sponsorluğundan çekildiğini açıklamıştı.
 
FEDERASYON DOĞRULAMADI
 
Türkiye Baketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş konu hakkında Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Sözleşme feshedilmesi yok yanlızca Beko ile olşan sözleşme süremiz bitti. Ancak ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelinip sözleşme imzalanacak"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet13 Temmuz 2014 00:11

    Beko milyonlarca euro yu barcelonanın kolundaki reklamına verdi. Fenerbahçe ve Aziz beyle uğraşacağınıza biraz vatansever olun.

  • Dogru karar13 Temmuz 2014 00:03

    Ayni ozveriyi borsayi zehirleyen tum sebeke elemanlarindan bekliyoruz..borsayi birakin defolun ,.

  • Enis12 Temmuz 2014 21:47

    Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Türk futbolundan sonra basketbolada leke sürdü. Aziz Yıldırım ve ekibi spordan uzaklaştırılmalıdır. Yazık oluyor Türk sporuna

  • briffa12 Temmuz 2014 18:33

    Inşallah doğrudur, bir fb'li olarak mahmut uslu gibi beyler spor arenasindan gitmedikce olacaklar bunlarla kalmaz, bakalım ne zaman takkeyi onune koyup biz nerde yanlis yaptik diyecekler, ulkerden de aynı davranışı bekliyorum.