E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşkanların dosyaları Beştepe’de---

Başkanların dosyaları Beştepe’de

Başkanların dosyaları Beştepe’de
02 Eylül 2017 - 06:47 borsagundem.com

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, belediye başkanlarıyla ilgili dosyaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti. Son değerlendirmeler Erdoğan başkanlığındaki toplantıda yapılacak.

AK Parti’nin, araştırma, anketler ve bölge müfettişlerinin raporlarından yola çıkarak hazırladığı yerel yönetim dosyaları tamamlandı. Belediye başkanlarının kaderini belirleyecek bu dosyalar, 2019 seçimleri için karine olacak. Erdoğan, 13 Eylül’de 884 belediye başkanı Ankara’ya çağırdı. Referandumdan hemen sonra başlayan çalışmayla, belediye başkanlarının, tahsis edilen kamu kaynaklarını nasıl kullandıkları, tercihleri, öncelikli yatırımları, bütçe dengeleri, personel harcamaları gibi yönetim anlayışıyla ilgili kararları incelendi.

Ayrıca araştırmalarla belediye başkanlarının seçim çevrelerindeki algısı ölçüldü. Bir önceki anketlerle aradaki farklar çıkarıldı. Halkla ilişkiler, vatandaşlar üzerindeki etkisi, seçim vaatlerini yerine getirip getirmedikleri açısından değerlendirildi. Bölge halkından, teşkilattan ve milletvekillerinden gelen bilgi ve belgeler de değerlendirmeye alındı. Parti genel merkezi tarafından görevlendirilen bölge müfettişlerinin izlenimleri de dosyaya konulan son değerlendirmeler oldu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, başkanlarla ilgili dosyaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti. Son değerlendirmeler Erdoğan başkanlığında yapılacak.

Ankara’da gerçekleştirilecek toplantıya, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan katılacak ve belediyelerden beklentileri dile getirecek ve eleştiriler yöneltecek. Halkın beklentilerini karşılamayan başkanların 2019 Mart seçimlerinde aday yapılmayacağı ifade edildi. (NURAY BABACAN - HÜRRİYET)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sevgi karacık 02 Eylül 2017 11:43

    Adana il başkanını tutmayın lütfen kibir dolu halktan uzak, millete yukardan bakan bir zat o oldukça parti Adana da seçim kazanamaz..

  • Ekremeren 02 Eylül 2017 07:46

    Sakın melihe dokunmayın. Ankaraya bir metro yapmadı, lunapark yapmak için beşyıl harcadı, olsun artık a karanın kapısı var. Minibüslerde rezillik, yaptığıparklarda kuş sesi çiçek kokusu yerine yanmış et kokusu, arabezk müzik gürültüsü