E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBaşbakan'dan Bahçeli'ye FETÖ listesi---

Başbakan'dan Bahçeli'ye FETÖ listesi

Başbakan'dan Bahçeli'ye FETÖ listesi
23 Ağustos 2016 - 04:03 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım'ın, daha önce MHP tarafından verilen liste üzerinde yapılan kapsamlı çalışma sonucu FETÖ'cü olduğu kesinleşen isimleri MHP liderine verdiği öğrenildi

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün bir kez daha bir araya geldi. Umut Erdem, Hürriyet'teki haberinde bu görüşmelerle ilgili elde ettiği bilgileri paylaştı. İşte o haber:

Başbakan Yıldırım’ın muhalefet liderleriyle gerçekleştirdiği zirvede, Bahçeli’ye kamudan tasfiye edilenlerle ilgili bir bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Başbakan Yıldırım, MHP Lideri Bahçeli’nin ‘Kurunun yanında yaş da yanmasın’ uyarısı üzerine çok hassas bir çalışma yaptıklarını bildirdi. Daha önce MHP’nin verdiği görevden alınan ya da gözaltına alınan kamu görevlileriyle ilgili liste üzerinde hassas bir çalışma yaptıklarını bildiren Başbakan Yıldırım, çapraz tahkikat yaptıklarını vurguladı.

Bu çalışma sonucunda da MHP listesi içinde yer alan ancak tahkikat sonucunda FETÖ’cü olduğu tespit edilenlerle ilgili liste çıkardıklarını kaydeden Yıldırım, görüşme sırasında Bahçeli’ye bu listeyi verdi.

Listedeki isimlerin yanında haklarında FETÖ’cü olduklarını gösteren deliller ve bağlantılara yer verilmesi dikkat çekti. Bahçeli, bunun dışında kalanların listeden çıktığı yolunda yorum yaptı. Genel Merkeze gelen ‘teşekkür’ dönüşlerinden de, MHP’nin verdiği listeden işe dönüşlerin sağlanmaya başlandığı sonucuna ulaşıldı. MHP’de mağdurların başvuruları alınmaya devam ediyor ve önümüzdeki günlerde yeni bir listenin daha verilmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muharrem demirci23 Ağustos 2016 14:56

    Sevgili Başkan 15 temmuzda vatanseverliğini bu memleket için vazgeçilmez olduğunu herkes gördü.iyiki varsın.