E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan; son sözü yine millet söyleyecek---

Başbakan; son sözü yine millet söyleyecek

Başbakan; son sözü yine millet söyleyecek
23 Ekim 2016 - 16:46 borsagundem.com

İstişare toplantısının kapanışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Başkanlık Sistemi ve Anayasa değişikliğine ilişkin önemli bir ayrıntıyı açıkladı

Konya'da bugün sona eren AK Parti İstişare toplantısının kapanış konuşmasını yapan Başbakan Binali Yıldırım Anayasa ve Başkanlık Sistemi'ne ilişkin yapılan çalışmaların sona erdiğini ve yakın zamanda Meclis'e geleceğinin açıkladı. Başbakan Yıldırım 330 sayısının sağlanması durumunda bile son kararın millet tarafından verileceğini açıkladı.

MİLLETİMİZ HER SORUNU ÇÖZDÜĞÜ GİBİ BU SORUNU DA ÇÖZECEKTİR

İşte Başbakan Yıldırım'ın o açıklamaları;

Türkiye'nin geleceği adına önümüzdeki dönemde pek çok kritik adımların atılması gerekiyor. Bu değerli kadronun bu tarihi görevleri yine hakkını yerine getireceğinden endişem ve şüphem yoktur. İnşallah sistemdeki tınaklıkları tek tek açarak hem yeni anayasa hem başkanlık sistemi ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Konuyu hem Meclis'te hem de kamuoyu nezdinde tartıştık konuştuk görüştük. Artık gerekli istişareleri yaptık. Bundan sonra yapacağımız iş teklifi en kısa sürede Meclis'e getirmek ve yüce Meclis'in iradesine teslim etmek. Yüce Meclis Anayasa değişikliğimizi görüşecek ve öyle ümit ediyorum ki bu teklif milletin önüne gidecektir. İsteğimiz budur. Meclisimiz ister 367 ister 330'la bunu onasın her halukarda son kararı millet söyleyecek.

Milletten korkmayalım. Millet her şeyin en iyisini yapar. bugüne kadar yaşadığımız krizleri en güzel şekilde millet çözdüyse bu sorunu da yine milletimiz çözecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)