E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir'in zirve inadı!---

Başakşehir'in zirve inadı!

Başakşehir'in zirve inadı!
18 Şubat 2018 - 18:11 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Başakşehir deplasmandan 1-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Başakşehir'i kendi sahasında konuk edecek etti. Bordo - Mavili ekip kendi sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibin tek golü Adebayor'dan geldi. 

Başakşehir karşılaşmanın 15. dakikasında yakaladığı pozisyonda Attamah ile faydalanamadı. Başakşehir'de 18. dakikada Arda Turan topu ağlara gönderdi ama öncesinde faul olduğunu belirten hakem Bülent Yıldırım golü iptal etti. Dakikalar 30'u gösterdiğinde konuk ekip Visca ile gole yaklaştı. Başarılı oyuncunun şutunu kaleci Onur çıkardı.

BAŞAKŞEHİR'İN GOLÜ

35. dakikada Adebayor attığı kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. 44. dakikada Trabzonspor tehlikeli geldi. Burak Yılmaz net fırsattan yararlanamadı. Karşılaşmada ilk yarı sona erdi. Başakşehir 50. dakikada üs üste iki tehlikeli atak yakaladı. Bu pozisyonlarda kaleci Onur gole izin vermedi. 53. dakikadan yerde kalan Burak Yılmaz penaltı bekledi ancak Bülent Yıldırım devam kararı verdi. 80. dakikada Trabzonspor Burak Yılmaz ile skoru 1-1'e getirme şansını yakaladı. Burak Yılmaz ceza sahası içinde topu kontrol edemedi. Bu pozisyondan sonrası yine Burak Yılmaz ile Bordo - Mavili ekip gole yaklaştı. Ancak kaleci Volkan Babacan bu pozisyonda başarılı olan isim oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Başakşehir deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)