E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBanvit Ivkovic'i unutmadı---

Banvit Ivkovic'i unutmadı

Banvit Ivkovic'i unutmadı
26 Kasım 2014 - 23:19 borsagundem.com

ULEB Cup'ta Sırbistan'ın Partizan NIS takımını konuk eden Banvit, maça "We are sorry for your loss (Kaybınız için üzgünüz)" yazısıyla maça çıktı

Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda, Sırbistan'ın Partizan NIS takımını konuk eden Banvit, maça "We are sorry for your loss (Kaybınız için üzgünüz)" yazılı pankartla çıktı.

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibi arasında, İstanbul'da oynanan karşılaşma öncesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko Ivkoviç için müsabaka öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Banvit'in, "We are sorry for your loss" yazılı pankartla çıktığı karşılaşmada, ev sahibi takımın taraftarları, Partizan NIS takımı oyuncularını alkışladı.

Türkiye'ye gelişinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Sırbistan ekibinin, sabah saatlerinde maçın oynanacağı Kara Ali Acar Spor Salonu'nunda yaptığı antrenmanda teknik heyet ve oyunculara baklava ve meyve ikram edilmişti.

Bu arada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Ivkoviç'in hayatını kaybettiği olaylardan sonra yaşanan sürecin olumlu bir şekilde ilerlemesi için büyük çaba harcadığı bildirildi.

Sırp mevkidaşı ve diğer ilgililerle karşılıklı görüşmelerde bulunan Kılıç'ın gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

Bu arada Banvit, Partizan NIS takımını, normal süresi 83-83 biten maçın uzatma bölümünde 90-85 yendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)