E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBankacı şüphelendi, dolandırıcı yakalandı---

Bankacı şüphelendi, dolandırıcı yakalandı

Bankacı şüphelendi, dolandırıcı yakalandı
20 Ekim 2018 - 22:28 borsagundem.com

Çanakkale'de, kendilerini polis olarak tanıtan şüphelilere vermek için hesabından 210 bin lira çeken yaşlı kadın, banka çalışanının dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Çanakkale'de oturan H. P'yi (78) telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtan A.T. (32) ve H.B. (32), bankadaki hesaplarına el konulacağını, evinde de arama yapılacağını belirterek, parasını çekip kendilerine teslim etmesini istedi. 

Şüphelilerin yönlendirmesiyle parasının bulunduğu banka şubesine giden H. P, hesabındaki 210 bin lirayı çekti. Müşterisinin durumundan şüphelenen gişe görevlisi, yaşlı kadının oğluna ulaşarak bilgi verdi. 

H. P'nin oğlu da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleriyle irtibata geçip annesini takibe aldırdı.  Yaşlı kadını evinin arka sokağında bulunan inşaata çağıran ve para dolu çantayı almaya gelen şüpheliler, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. 

Hırsızlık ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından sabıkalı oldukları belirlenen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)