E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBank Asya hissesi sert düştü---

Bank Asya hissesi sert düştü

Bank Asya hissesi sert düştü
30 Eylül 2014 - 14:19 borsagundem.com

Bank Asya hissesi gözaltı pazarında işlem gördüğü anda sert satışlarla karşılaştı

Gözaltı pazarına alınan Bank Asya hissesi ikinci seansın açılışında işlem gördü. Gözaltı pazarına alınmadan önce tavan çeken hisse gözaltı pazarına alınca çakıldı. 
Bank Asya hissesi yüzde 11.46 oranında düşüşle 0.85 TL'den işlem gördü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Broker Man30 Eylül 2014 22:31

    Rant çok buyuk. oluşmuş psikolojik ortamla yatırımcıları fena dökecekler. ayrıca yapısal olarak çok farklı olan koza grubuda eşgüdümlü bağlamışlar sisteme idir kaldır yatırımcı sirkele... mimarları aynı şebeke!

  • berkay30 Eylül 2014 22:17

    paralelciler tüm güçleri ile forumlarda algı yönetmeye çalışıyorlar, amma nafile.. gemi su alıyor hemde bir kaç yerinden, dibe oturması, bir daha su yüzüne çıkması mümkün gözükmüyor, hayali hesaplarla bu iş yürümez, yukarda ALLAH VAR, cin çarpmışa dönersiniz.

  • ekonomi özeti 30 Eylül 2014 21:23

    Kendi ayağımıza sıkıyoruz: Levi's ve Dockers markaları ile üretim yapan dünya jean devi Levi Strauss, Çorlu'daki üretim tesislerinin bugün itibari ile kapatıldığını açıkladı.

  • yoruma gerek yok30 Eylül 2014 18:21

    yapılanlara bakıldığında yoruma gerek yokbir borsaya neden gelmiyorsunuz diye soruyorlar..

  • Erkin30 Eylül 2014 18:01

    Bankada calisan bi cok insanin ahini aldiniz.sayenizde artik gidecekleri bir isleri yok umarim adalet yerini bulur ve bu yapilan haksizliklarin sorumlulari cezalandirilir.

  • Emre 30 Eylül 2014 17:46

    Bu yapilan revamidir elimiZde ne var ne yok aldiniz taban taban giderken hic bisey yok cikisa gecince boyle mi oluyor hakkimi helal etmiyorum