E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBakanlar Medya'nın eski ortağı davalık oldu---

Bakanlar Medya'nın eski ortağı davalık oldu

Bakanlar Medya'nın eski ortağı davalık oldu
07 Temmuz 2015 - 09:49 borsagundem.com

Bakanlar Medya'da muhasebe kayıtlarında yaşanan ihtilaflar nedeniyle eski hakim ortak hakkında hukuki süreç başlatıldı

Bakanlar Medya'da 24 Mart 2015 tarihinde imzalanan hisse devir sözleşmesinden sonra, bazı varlık kalemlerinde KAP'a yapılan bildirimler ile muhasebe kayıtları arasında farklılıklar olduğu gerekçesiyle eski hakim ortak Ahmet Bakan'la ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunuldu. 

Bakanlar Medya tarafından 17 Haziran'da,
-1.155.000 TL Alınan Çekler
-700.000 TL Alınan Senetler
-1.321.965 TL (Finansal Kiralamaya Konu) Makina Cihaz ve Ekipmanlar 
kalemleriyle ilgili olarak eski hakim ortak Ahmet Bakan'a ihtarnameler gönderildiği ve gerekli hukuki sürecin başlatıldığı duyurulmuştu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşkın tarafından Şirketi'e gönderilen yazıda söz konusu ihtilafa konu tutardan kaynaklanabilecek herhangi bir zararın kendisi tarafından karşılanacağı, Şirketin malvarlığında herhangi bir olası azalmanın bu şekilde önleneceği ve yine gerekirse kendisi tarafından Ahmet Bakan'a rücu edileceği bilgisi KAP'ta açıklanmıştı.

Bakanlar Medya'dan bugün (07 Temmuz 2015)  yapılan KAP açıklamasında muhasebe kayıtlarında yaşanan ihtilaflar nedeniyle eski hakim ortak hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na hukuki süreç ile ilgili başvuru yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

''Bilindiği üzere Şirketimiz hakim ortağı ve yönetimi 24.03.2015 tarihinde imzalanan hisse devir sözleşmesi kapsamında değişmiştir. Söz konusu değişiklik kapsamında yönetimin devir alınması sürecinde Şirketimiz eski hakim ortağı Ahmet BAKAN ile Şirketimiz muhasebe kayıtlarında yer alan ve 17.06.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanan bazı kalem ve tutarlar bazında ihtilaflar söz konusu olmuştur. Söz konusu varlıklara ve ihtilaflara ilişkin eski hakim ortağa yollanan ihtarlar ile ilgili cevap alınamaması nedeniyle, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na hukuki süreç ile ilgili başvuru yapılmıştır.  ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)