E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan yardımcısını taşıyan helikopter kayıp---

Bakan yardımcısını taşıyan helikopter kayıp

Bakan yardımcısını taşıyan helikopter kayıp
06 Mayıs 2016 - 04:54 borsagundem.com

Malezya Plantasyon Endüstrileri ve Ürünleri Bakan Yardımcısı Noriah Kasnon’u taşıyan helikopterin dün öğle saatlerinde Saravak Eyaleti'nde kaybolduğu bildirildi

Malezya basınında yer alan haberlere göre, Malezya Plantasyon Endüstrileri ve Ürünleri Bakan Yardımcısı Noriah Kasnon’u taşıyan helikopterle dün öğle saatlerinde irtibat kesildi.

Eurocopter AS350 türü helikopterin Betong’dan Kuching’e giderken kaybolduğu açıklandı. Altı kişinin bulunduğu helikoptere ulaşmak için sivil ve askeri arama kurtarma ekipleri araştırmalarına devam ediyor. Bakan Yardımcısı'nın 7 Mayıs’ta Saravak Eyaleti’nde yapılacak seçimler dolayısıyla kampanya için bölgede bulunduğu belirtildi.

Helikopterde Bakan Yardımcısı Noriah Kasnon’un yanı sıra, Bakanlık Genel sekreteri Sundaran Ann Amalai da bulunuyordu.

Saravak Emniyet Müdürü, yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra 16.12'de Betong’dan havalanan helikopterle 16.32'de irtibatın kesildiğini söyledi.

Savunma Bakanı Hişamuddin Hüseyin Onn, kayıp helikopterin aranması konusunda Hava Kuvvetleri’nin de katkıda bulunduğunu söyledi. Arama çalışmalarına sivil havacılık ekiplerinin yanı sıra Denizcilik Kurumu helikopterleri de iştirak ediyor.

Başbakan Necib bin Razak, dün akşam twitter hesabından yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)