E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBahçeşehir Koleji'ni Ankara'ya taşıyor---

Bahçeşehir Koleji'ni Ankara'ya taşıyor

Bahçeşehir Koleji'ni Ankara'ya taşıyor
06 Temmuz 2011 - 08:05 borsagundem.com

Ankara Alacaatlı'daki proje içinde 10 bin metrekarelik özel ilköğretim okulu ve anaokulu yapılacak

Sinpaş GYO, Bosphorus City projesi içerisinde yer alan anaokulunun ardından Ankara ve Bursa projeleri içinde hayata geçireceği anaokulu ve özel ilköğretim okulları için de Bahçeşehir Kolejleri ile anlaştı. Anlaşma çerçevesinde Ankara Alacaatlı'daki proje içinde 10 bin metrekarelik özel ilköğretim okulu ve anaokulu yapılacak. Okulların 2012'de faaliyete geçmesi planlanıyor. Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern'de ise öncelikle yeni öğretim dönemiyle birlikte eylül ayında Büyük Kulüp içinde bin metrekarelik Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve Çocuk Bilim Müzesi açılacak. Bursa Modern projesi içerisinde en kısa zamanda 10 bin metrekarelik Bahçeşehir Koleji özel ilköğretim okulu inşaatına da başlanacak.
İŞBİRLİĞİ SÜRECEK
Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, "Yüksek profilli bir müşteri grubumuz var. Bu nedenle Bahçeşehir Kolejleri ile projelerimizde işbirliği yapmayı tercih ettik" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)