E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli FETÖ'nün aracısını azarlayınca kasetler patladı---

Bahçeli FETÖ'nün aracısını azarlayınca kasetler patladı

Bahçeli FETÖ'nün aracısını azarlayınca kasetler patladı
29 Ağustos 2016 - 08:29 borsagundem.com

Yönetimde görev alan önemli isimlerin özel hayatlarından gizli kayıt altına alınmış görüntüler internete sızdırıldı. Bahçeli’nin taviz vermemesi üzerine, başkanlık divanından 9 üye ayrılmak zorunda kaldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 6 yıl önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fethullah Gülen adına kendisine gelen önemli bir ismi azarladığı, bu görüşmeden kısa bir süre sonra parti yöneticilerini hedef alan özel yaşam görüntülerinin kayıt altına alınıp internete servis edilmesi yoluyla operasyon düzenlendiği ortaya çıktı.

MHP’den üst düzey bir yetkilinin aktardığına göre, FETÖ elebaşı Gülen’e yakın kuruluşlar ve basın-yayın organlarına her zaman mesafeli duran Bahçeli, kendi programlarının takibi sırasında da akreditasyon uygulattı. Bu yasaklar yayın kuruluşları tarafından Pennsylvania’ya şikâyet edilince Gülen devreye girdi. Şubat 2010’da Gülen’in görevlendirdiği, o dönem Türkçe Olimpiyatları Tertip Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, Bahçeli’den randevu alarak görüştü.

Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ile ilgili görsel sonucu

MHP’li yetkilinin aktardığına göre, şu an FETÖ soruşturmasında firari konumda olan Tekalan, görüşmede buzları eritmek amacıyla görüştüğü MHP Lideri Bahçeli’den ummadığı bir tepki gördü. Bahçeli, Gülen’e bağlı yayın kuruluşlarının MHP aleyhine aslı olmayan haberler yaptığını söyledi. Tekalan ise konuyu Türkçe Olimpiyatları’na getirerek “Türk birliği açısından yaptığımız faaliyetler çok önemli. Türklerin bulunduğu hemen her coğrafyada okullar açtık. Bu faaliyetlerimizi de Türkiye’de düzenlediğimiz Türk Olimpiyatları ile taçlandırdık” dedi. Ancak, Tekalan’ın bu sözlerine de tepki gösteren MHP Lideri, “Türkiye’de Türkçe Olimpiyatları düzenliyorsunuz. Ama Erbil’de Kürtçe Olimpiyatları da yapıyorsunuz” diye konuştu. Bahçeli, “Böyle giderseniz bir gün ülkücülerle karşı karşıya geleceksiniz. O günden korkun” mesajını verdi.

Bu görüşmeden 1 yıl sonra MHP’ye kaset operasyonu yapıldı. Yönetimde görev alan önemli isimlerin özel hayatlarından gizli kayıt altına alınmış görüntüler internete sızdırıldı. Bahçeli’nin taviz vermemesi üzerine, başkanlık divanından 9 üye ayrılmak zorunda kaldı. (Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali tutmaz29 Ağustos 2016 15:24

    fetöye bir kötü söz söylemedi dediğin adam bundan 6 yıl evvel bas bas bağırdı bu oluşumun bütün faaliyetlerini askıya alın inceleyin bunlar devleti ele geçirmek üzere diye. yazmadan evvel az biraz araştırın ögrenin

  • ali tutar29 Ağustos 2016 09:17

    bahçeli kasetleri kendi yaptırdı. ömür boyu genel başkanlığı garentilemek için. fetöye bir kötü söz söylemedi kaset çıkmadan istifaları istedi.