E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBağımsız Mali Müşavirler Grubu, ‘Borsa Gündem’ dedi---

Bağımsız Mali Müşavirler Grubu, ‘Borsa Gündem’ dedi

Bağımsız Mali Müşavirler Grubu, ‘Borsa Gündem’ dedi
02 Mayıs 2016 - 10:30 borsagundem.com

İSMMMO seçimleri öncesi Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Başkan Adayı Turgay Kanarya gövde gösterisi yaptı. 8 bin üyenin anketinde Borsagundem.com ‘En Beğenilen’ borsa sitesi seçildi

BORSAGUNDEM.COM

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (İSMMMO) başkanlık seçimi heyecan sardı. Bu ay sonunda yapılacak seçim için gruplar hazırlıklarını yürütürken, 50 bin üyeli Oda’da, koltuğa oturması beklenen en güçlü isim olarak Turgay Kanarya ön plana çıktı. 8 bin üye tarafından Bağımsız Mali Müşavirler Grubu (BMMG) adına ‘başkan adayı’ olarak gösterilen Turgay Kanarya, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul WOW Otel’de düzenledikleri  ‘Dayanışma Gecesi’nde adeta gövde gösterisi yaptı. Koca salonu dolduran heyecanlı, kararlı ve inançlı mali müşavirlerin büyük alkışları arasında konuşan Kanarya, “61 arkadaşımızla yola çıktık, 8 bine ulaştık. Daha da büyüyeceğiz, zafere yürüyeceğiz” dedi. 

“ARTIK YETER… BİZ KAZANACAĞIZ” 

25 yılı aşkın bir zamandır mevcut yönetimin Oda’nın ruhuna uygun, üyelerini düşünen işlere imza atmadığını belirten Turgay Kanarya, projelerinden de bahsettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Birileri bizi anlamıyor, anlayamaz da. Çünkü biz mesleğin sorunlarını biliyoruz, çünkü biz çözüm üretiyoruz. Bu mücadeleye girerken siyasi kimliğimizi Oda’nın kapısında bıraktık, içeri sokmadık. Her görüşten arkadaşlarımızla birlikte yürüyoruz.

27 yıldır bir yerimiz, bir tesisimiz olmadı. Yapmadılar. Olanlara da sahip çıkılmadı. Bu kötü gidişi, uygulamaları biz ‘dur’duracağız.  Artık yeter diyoruz. Kökten değiştirmeye geliyoruz. Ve sizlerin de desteğiyle biz kazanacağız.” 

8 BİN ÜYE EN İYİYİ SEÇTİ: BORSAGUNDEM.COM 

Coşkulu konuşmasını, “29 Mayıs mesleğimizin zafer günü olacaktır” diye bitiren Turgay Kanarya, ardından,  bininci, ikibininci, üçbininci, dörtbininci, beşbininci, altıbininci, yedibininci ve sekizbininci üyelerini gruba kazandıran BMMG üyelerine plaketlerini verdi. Kanarya  daha sonra , yeni yönetimde yer alacak olan kadroyu da tek tek sahneye çağırdı. 10. Yıl Marşı ve konfeti yağmuru eşliğinde  müthiş bir birlik-beraberlik tablosu sergilendi.

Gecenin önemli bir anı da ‘ medya ödülleri’ oldu.  Bağımsız Mali Müşavirler Grubu üyesi 8 bin kişinin katıldığı ankette, “En Beğenilen Borsa ve Finans Sitesi” olarak Borsagundem.com seçildi. Başarı plaketini, Gündem Medya Grubu’ndan Kayhan Öztürk, Turgay Kanarya’nın elinden aldı.

2015 Yılı En Beğenilen Ekonomi Haberleri ödülü Haber Türk Gazetesi’den Rahim Ak’a,  En beğenilen Sabah Kadın Kuşağı Programı ödülü SHOW TV de yayınlanan "Zahide Yetiş" le programına verildi. En Beğenilen Haber Portalı olarak Mynet, En Beğenilen Muhasebe Haber dalında da İktisadi Haber, En Beğenilen Psikolog, Yazar ve Televizyon Programcısı Üstün Dökmen seçildi. Kafkas gösterileri ile renklenen gece ünlü sanatçı Muazzez Ersoy’un müzik ziyafetiyle son buldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİROL DİZDAR09 Mayıs 2016 11:17

    Bu sitede yapılan yatırımcı yorumlarının ve site çalışanlarının yatırımcıcıları koruyan yazılarını ekonomi ve yatırım dünyasıyla ilgili her kurulun ve şirketlerin yakından takip etmesi onlar için bir gereksinme haline geldi.

  • NEHİR ER -MALİ ANALİST,BROKER.04 Mayıs 2016 13:58

    tebrik eder,mantıklı ve hızlı yayınlarınızı kutlarım ben de.

  • ganyotçu04 Mayıs 2016 12:44

    namazlı ağzımla konusuyorum dürüstlüğünüze hayranım... Allah yolunuzu açık etsin

  • Ali Demir04 Mayıs 2016 10:41

    Tebrik ederim , tarafsız olmanızı dilerim.Hisselerle ilgili spekülasyondan uzak , gerçekci haberler üretmeniz temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.Asla birilerinin , şirketlerin maşası olmayın.

  • piyasa04 Mayıs 2016 10:32

    güzel bir site .doğruları yazıyor.birde anlık borsayı verseniz ne güzel olacak.15 dk geçikmeli olmazsa.emeği geçenlere tşk.

  • SMMM04 Mayıs 2016 10:18

    Turgay Başkan meslek camiasına yeni bir heyecan ve dinamizm getirmiştir. Yolu açık olsun.

  • Nermin Töre 03 Mayıs 2016 09:22

    Malatya smmm yim.Başarılar dilerim.