E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBağcılar'a Rotana geliyor---

Bağcılar'a Rotana geliyor

Bağcılar'a Rotana geliyor
01 Ekim 2014 - 03:53 borsagundem.com

​Mar Yapı ve Rotana, içinde sekiz katlı ve 152 odalı Centro Hotels'in bulunduğu Tri G projesinin tanıtımını yaptı

Mar Yapı, Güneşli Konutlar, Tri G projesinin lansmanını yaptı. Körfez'in büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile yapılan görüşmeler sonucunda sermaye ortaklığı ile hayata geçecek olan Tri G Rotana projesinde, Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak. Merkezi bir konumda bulunan ve 7 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilmesi planlanan simgesel proje, sekiz katta 152 odalı bir Centro otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor. 



PROJE KÖRFEZ YATIRIMCILARININ BEĞENİSİNE SUNULACAK

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök lansmanda yaptığı açıklamada, "Rotana ağırlama sektöründe bölgede öncü konumda bir firma. Bu iddialı projede böylesi değerli ve uzun süreli bir ortaklığa imza atmak, hem Mar Yapı olarak bizim için önemli, hem de ülke ekonomisine katkısı bakımından değerli" dedi. 2016 yılının son çeyreğinde misafirlerini kabul etmeye başlayacak olan Tri G Rotana, önümüzdeki aylarda Dubai'de Körfez yatırımcılarının beğenisine sunulacak. Özkök, "Tri G projesinde Rotana'nın işleteceği rezidanslara Körfez bölgesinden yatırımcıların büyük ilgisi olacağına inanıyoruz. Rezidansların satışının projenin inşaatı bitmeden tamamlanacağını öngörüyoruz" diye konuştu. 

"TÜRKİYE'NİN SİMGESEL PROJELERİ ARASINDA YER ALIYOR"

Rotana Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Nowais ise "Türkiye, Rotana için kritik öneme sahip büyüyen bir pazar. Biz de Mar Yapı ile birlikte bu ülkedeki varlığımızı kuvvetlendirmek adına Tri G Rotana projesine imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Çarpıcı tasarımı, sıradışı yaşam alanları ve geniş iş ve sosyal tesisleriyle Tri G Türkiye'nin simgesel projeleri arasında yer alacak" ifadelerini kullandı.

Güneşli'de yaşam merkezlerine yakın bir lokasyonda bulunan Tri G Rotana, İstanbul'un en yoğun ve önemli iki ulaşım aksı olan D100 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanıyor. Suyabatmaz Demirel tarafından, 30 katlı ve tek bir kule olarak tasarlanan Tri G projesi, 2013 yılında MIPIM'de Architectural Review'ın Future Project Awards ödüllerinde birincilik alan anıtsal bir tasarıma sahip.

DAİRELER, PROJEDE BULUNAN OTEL ODALARI GİBİ KULLANILACAK

İki yıllık kira garantisiyle sunulan Tri G rezidansları, şimdiden yatırımcıların ön taleplerini almaya başladı. Rezidansların bir başka önemli özelliği ise yatırımcılar tarafından istenirse Rotana'nın farklı ülkelerde de kullanılan bir havuz sistemi, "Otel Apartmanları"na dahil edilebiliyor olması. Böylece daireler projede bulunan otel odaları gibi kullanılarak, yatırımcısına ek gelir de sağlayabilecek. Rotana'nın know-how'ı, otelcilik altyapısı ve rezervasyon ağı her bir rezidansı, yüksek potansiyele sahip birer yatırım aracına çevirebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)