E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar açıklaması---

Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar açıklaması

Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar açıklaması
17 Aralık 2014 - 18:15 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, bugün '3 Temmuz'un 50 milyon dolarlık sırrı' haberi için açıklama yaptı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın "50 milyon dolar" iddiasına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan yanıt geldi.

Galatasaray Başkanı Yarsuvat'ın Milliyet Gazetesi Yazarı Attila Gökçe'ye yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Konunun muhattabı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, akşam saatlerinde açıklama yaparak Fethullah Gülen ile bir diyaloğunun olmadığını söyledi. Bu açıklamanın ardından gözler Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'a çevrildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

"Kamuoyunun bilmesi gereken husus, haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur."

Galatasaray Başkanı Yarsuvat, “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ozgur18 Aralık 2014 10:27

    Buradan anlaşılıyor ki Fenerbahçe kulübünde maddi sıkıntı yok, gerçekler söylenebilir, bravo Aziz başkana...

  • Umutsuz17 Aralık 2014 23:28

    insanın onurunu yerle bir eden salon beyfendileri. Gücün karşısında eğilmek bu kadar mı çekici be?

  • YOLVERİN.17 Aralık 2014 20:48

    Mademki sayın yarsuvat bu hoca olaylarını biliyorduda neden sesi şimdiye kadar çıkmadı kalkıp şimdi ortalığı bulamaya kalkıyor.eğer sen bunu biliyorda şimdiye kadar sakladıysan esas şüpheli sensin yarsuvat.şimdilerde ortaya atın bir pislik nasılsa bununlanda medya uğraşır milletin kafası buraya takılır ve ülkedeki sorunları bu millet unutur bu ülkede yapılan bütün pislikleri yüm millet biliyor kimse gerçekleri gizleyemez ve hiçkimseyede unutturamaz zamanı geldiğinde herkes nasıl ALLAHIN huzurunda hesap verecekse kötülük yapanlar ve ceplerini dolduranlada zamanı geldiğinde hesabını vereceklerdir.belki onlar ölür ama geride bıraktıkları nesillerden bunların hesaplarını mutlaka sorarlar.iyilik yapan iyilik bulur kötülük yapanlarda sonunda şeytanın azabınıdaki kötülükleri bulur.yarsuvat birde CENTİLMENLİKTEN bahsediyor sizlerin içindeki bu kin vede nefret olduğu sürece herzaman insanlar sayenizde birbirleriylen çatışacaktır.

  • ergn17 Aralık 2014 20:12

    Türk futbolunun başına engerek gibi çöreklendin,gitmedin bir türlü...

  • ne oldu17 Aralık 2014 19:15

    2 kuruuşa satın alınan adam ancak bu kadar konuşabilir.. doğruyu herkes duysun .

  • mali17 Aralık 2014 18:26

    Aziz Yıldırım'a yakıştıramadım. Türkiye'nin futbol kulübü kralı basit işlerle uğraşmaz.Yardım ettiyse de hayır amaçlı ise sözü edilmez.İyiliği at denize balık bilmez ise yaradan bilir.Krallar asildir. Asil kalmak ta zorunda.