E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a soruşturma---

Aziz Yıldırım'a soruşturma

Aziz Yıldırım'a soruşturma
09 Şubat 2016 - 09:15 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında soruşturma açıldı

Adalet Bakanlığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, 29 Nisan 2015'te Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı ziyareti sonrası 'hakaret içeren' sözler söylediği gerekçesiyle soruşturma açtı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, geçmişte Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı ziyareti sonrası makamdan ayrılırken bakanlıkla ilgili hakaret içeren sözleri nedeniyle ifadesi alınacak. Adalet Bakanlığı, Yıldırım’ın, TCK 301. maddesi kapsamında hakkında soruşturma yapılması için izin verdi.

Ankara Savcılığı, Yıldırım’ın ifadesinin alınması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazdı. 29 Nisan 2015’te F.Bahçe Başkanı ve beraberindeki yöneticiler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı makamında ziyaret etmiş, görüşmede kulübe devredilmeyen Kenan Evren Lisesi arazisi mevzusu konuşulmuştu. Olumsuz geçen görüşmenin ardından Aziz Yıldırım bakanlıktan ayrılırken hakaret içeren ifadeler kullanmış ve bunlarla ilgili tutanak tutulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çokzekiya!!09 Şubat 2016 10:08

    onaylananı koyduğunuza ama onay bekleyenleri saatlerdir salladığınıza göre savcıya ne kadar destek geldiğini, aziz için de neler yazıldığını tahmin edebiliyoruz.. fener amigoluğu yapmayı bile beceremiyorsunuz..sükut ikrardan gelir, allah insan ebleh dostarından korusun..

  • EGS holding mağduru09 Şubat 2016 09:57

    Yıldırım artık çok yoruldu,ne dediğini bilmiyor,artık dinlenmesi şart oldu.

  • aslan09 Şubat 2016 09:28

    işte benim savcım.. Helal olsun, tuttuğun altın olsun savcım.. herif bakanlıkta devletin bakanına küfrediyor, kimsenin gıkı çıkıyor. ne mutlu ki anasından helal süt emmiş böyle savcılarımız da var..

  • ergn09 Şubat 2016 09:22

    Git artık şu ülke futbolundan.