E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım derbi primini açıkladı!---

Aziz Yıldırım derbi primini açıkladı!

Aziz Yıldırım derbi primini açıkladı!
16 Mart 2018 - 10:40 borsagundem.com

Eğer F.Bahçe, G.Saray’ı yenerse, futbolcular servete konacak! Başkan Yıldırım, tam 1 milyon euro’luk (yaklaşık 4 milyon 810 bin TL) prim açıkladı.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenmek için maddimanevi tüm olanaklarını seferber etti. Kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal işin 'motivasyon' kısmını üstlenirken, teknik heyet 'mental' ve 'taktik' olarak takımı dev maça hazırlıyor.

6-0'I HATIRLA

Yönetim kanadı ise çılgın bir prim vaadinde bulunarak taşın altına eline soktu. Başkan Aziz Yıldırım, 1 milyon euro'luk (yaklaşık 4 milyon 810 bin TL) ödül açıkladı. Galibiyet halinde futbolculara paylaştırılacak olan bu rekor para, Fenerbahçe'de bir maç için açıklanan en yüksek prim olarak kayıtlara geçecek.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün Samandıra'da yapılacak son antrenmana da gelip, futbolculara primi bir kez de kendi ağzından açıklaması bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın, 6 Kasım 2002'de kazanılan 6-0'lık tarihi Galatasaray zaferinin yıldızlarından birine de yanında derbiyegetireceği öğrenildi
(Sabah)

Aziz Yıldırım derbi primini açıkladı!

 

Dev derbinin hakemi Bülent Yıldırım oldu

 

Galatasaray'da derbi öncesi şok!

 

Fenerbahçe'de derbi öncesi şok sakatlık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim16 Mart 2018 16:15

    Ulen bir takımda takım ruhu olmaz ise bir hedefi yok ise,en önemli rakibini para olmadan yenemiyor ya da bundan korkuluyorsa orada herşey birmiş demektir.Böyle durumlarda Para bir motivasyon aracı olamaz.Burada aidiyet ruhu yeterlidir

  • han16 Mart 2018 15:57

    gs yi yenmek adam icin sampiyonluktan daha degerli hal almis,

  • Taner16 Mart 2018 11:40

    Kredi bulamayınca aşındırmadık devlet kapısı bırakmayan kulüplerimiz, para dağıtmaya gelince maşallah elleri pek bol.... Kulüp başkanlarına sırmak lazın yanında çalışanlara bugün iyi iş yaparsan pirim vereceğim diyormusunuz? Sözleşmeyle milyonlarca para kazanan insanlara bir maç için verilen primler günahtır. O insanların işi zaten ellerinden geleni yapmak... Ondan sonra da devlet kapılarını aşındır borcumu siliverin, stat yapıverin, banka teminat istiyor kefil oluverin. Yeter artık futbolculara verdiğiniz paraları millete ödettiğiniz. Eper pirim verecek varsa kendi cebinden versin. Eğer hükümette biraz izan varsa spor yasasını bekletmez geçirir.