E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyşe Aral son yolculuğuna uğurlandı---

Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı

Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı
21 Haziran 2017 - 17:29 borsagundem.com

Geçtiğimiz pazartesi günü evinde dinlenirken fenalaşarak yaşamını kaybeden Hürriyet Kelebek yazarı 46 yaşındaki Ayşe Aral, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz pazartesi günü evinde dinlenirken fenalaşarak 46 yaşında yaşamını kaybeden Hürriyet Kelebek Yazarı Ayşe Aral, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Ayşe Aral’ın annesi İnci Aral, kızı Begüm Korkmaz, kız kardeşi Ayça Aral, eski eşi Savaş Korkmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik başta olmak üzere medya, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

KIZI TABUT BAŞINDA DUA ETTİ

Tören öncesi Aral’ın ailesi avluda taziyeleri kabul etti. Aral’ın tabutunun üzerine ‘Biricik meleğimiz’ yazılı çiçek demeti ile ‘Kızım güle gele annen’ yazısı dikkat çekti. Aral’ın kızı Begüm Korkmaz babası Savaş Korkmaz ile tabut başında dua etti. Korkmaz daha sonra annesinin tabutu başında gözyaşı döktü. Ünlü karikatürist Tekin Aral’ın kızı olan Ayşe Aral öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Camisi’nde toprağa verildi.

EVİNDE FENALAŞMIŞTI

Ünlü karikatürist Tekin Aral’ın kızı olan Ayşe Aral, ünlü karikatürist Oğuz Aral’ın da yeğeniydi. Aral, Hürriyet’in eki Kelebek’te yazıyordu. Aral, geçtiğimiz pazartesi günü 20.30 sıralarında evinde dinlenirken fenalaşmış yapılan tüm müdahaleleri rağmen kurtarılamamıştı. Kronik kalp rahatsızlığı bulunan Ayşe Aral’ın kalbinde kalp pili bulunuyordu.

AYŞE ARAL KİMDİR?

Ayşe Aral 1971'de dünyaya geldi. Ünlü karikatürist Tekin Aral'ın kızı olan Ayşe Aral, Oğuz Aral'ın da yeğeni. Bir dönem "Beyaz Manşet" ve "Yetiş Ayşe" adlı televizyon programlarında sunuculuk yapan Aral, Hürriyet gazetesinde de köşe yazdı. Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ayşe Aral, 20 Haziran 2017'de hayata veda etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)