E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Kocaman'dan yeni bir uygulama ---

Aykut Kocaman'dan yeni bir uygulama

Aykut Kocaman'dan yeni bir uygulama
18 Kasım 2017 - 12:50 borsagundem.com

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman yeni bir uygulama başlattı.

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası Aykut Kocaman'ın isteğiyle Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde 4K yayın yapan kapalı devre televizyon sistemi kuruldu. Bu sistemle futbolcular rakipleri ile ilgili istatistiksel bilgileri, sunum haline getirilen taktiksel ve bireysel incelemeleri odalarındaki televizyonlarda izleyebilecekler. Tesislere bu konuyla ilgili özel bir sunucu ve 4K yayın yapan kapalı devre 2 kanal kuruldu.

Oyuncular odalarındaki televizyonda 1. kanalda rakibin maçlarını, 2. kanalda ise rakiple ilgili video analizlerini izleyebilecek. Futbolcular bu kanal aracılığıyla kendi odalarındaki televizyonlarda gün boyunca rakip analizleri ve oyuncuların özelliklerini istedikleri zaman izleyebilecekler. Bu sistemle oyuncular rakibi daha iyi tanıma ve hocanın toplantılarda anlattıklarını da daha rahat anlama imkanı bulacaklar. (Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • taraftar.18 Kasım 2017 20:36

    Aykut hoca bırakma fenerbahçe kötü günler yaşıyoruz fakat 2011 yılında daha kötü günler yaşamıştık unutma o günleri fenerbahçe çok seviyorum.

  • BENGIN18 Kasım 2017 20:56

    acaba hangi takımı tutuyorsun gs veya bjk mı? ancak onlar aykut hocanın kalmasını ister.

  • Borsa endeksi 18 Kasım 2017 17:48

    Aykut’tan bir bok olmazzzzz

  • halden18 Kasım 2017 15:31

    "...cehennem donana kadar aykut kocaman..." açıklaması f.bahçe'nin ne kadar amatör ve boş kişiler tarafından yönetildiğinin bir göstergesidir, resmi siteden yapılacak bir açıklama değil bir taraftar grubunun açıklamasına daha çok benziyor, bunu dediğinde daha inandırıcı olacaklarını düşündüler ama tersi oldu!..

  • BENGIN18 Kasım 2017 13:13

    tv den seyretmekle bütün iş çözülecekse sorun ortadan kalmıştır. kocaman tiyatro pazar günü perdelerini tekrar açıyor. puan kaybında gereğini yapacak kimseyi bulamayız çünkü cehennem bir türlü donmuyor.