E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAyen Enerji'den Arnavutluk'a HES projesi---

Ayen Enerji'den Arnavutluk'a HES projesi

Ayen Enerji'den Arnavutluk'a HES projesi
15 Aralık 2010 - 17:05 borsagundem.com

Ayen Enerji, Arnavutluk'ta 5 hidroelektrik santrali yapacak

Ayen Enerji A.Ş ve Arnavutluk'ta yerleşik A.S Energy SH.P.K Ortak Girişimi, Arnavutluk'ta 5 adet hidroelektrik santralından oluşan Fan Irmağı Havzası Hidroelektrik Santralları İşi'nin serbest ve rekabetli ihale sürecinde en iyi teklifi verdi.
Ayen Enerji'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında şu bilgiler yer aldı:
''Arnavutluk Cumhuriyeti Ekonomi, Ticaret ve Enerji Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan 87,7 megavat gücünde, 4 adet nehir tipi, 1 adet baraj olmak üzere 5 adet hidroelektrik santralından ibaret 35 yıllık imtiyaz sözleşmeli, yıllık 377 milyon 350 bin kilovatsaat elektrik enerjisi üretim kapasiteli Fan Irmağı Havzası Hidroelektrik Santralları İşi'nin serbest ve rekabetli ihale sürecinde Ayen Enerji A.Ş. ve Arnavutluk'ta yerleşik A.S Energy SH.P.K Ortak Girişimi en iyi teklifi vererek ilk sırada yer almış ve Arnavutluk yasalarına göre gerekli süreçlerin tamamlanmasından sonra ilgili bakanlık tarafından Ortak Girişim'e, sözleşme görüşmelerine başlamak üzere 'Sözleşmeye Davet' yazısı gönderilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)