E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAyasofya önünde binlerce kişi Fetih Namazı kıldı---

Ayasofya önünde binlerce kişi Fetih Namazı kıldı

Ayasofya önünde binlerce kişi Fetih Namazı kıldı
28 Mayıs 2016 - 10:59 borsagundem.com

Ayasofya Müzesi önünde 'fetih namazı' kılındı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin çağrısıyla, İstanbul’un fethinin 563. yıldönümünde Ayasofya Müzesi’nin cami olarak ibadete açılması için "Fetih namazı" etkinliği düzenledi.

Ayasofya Müzesi önünde 'fetih namazı' etkinliği düzenlendi. Kurulan platforma çıkan AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, "İnşallah bu ezanları en yakında Ayasofyamız’dan dinleyeceğiz ve Ayasofya’nın içinde namaz kılacağız inşallah hep birlikte. Ayasofya Camii, cami olarak mutlaka ibadete açılmalıdır. Milletimizin bahtıyla beraber açılmalıdır. Ayasofya’yı kapalı tutmak, Yunanlı’ya ben yapamıyorum, sen gel de kendi hesabına aç demekten farksızdır. Ayasofya’yı kapalı tutmak batılılara artık benim hayat hakkım kalmadı demektir. Ayasofya’yı kapalı tutmak, bu toprağın üstündeki 80 milyon ve altındaki elli milyon müslümanın semaları tutuşturan lanetine hedef olmaktır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali28 Mayıs 2016 11:20

    Birileri Fethin sembolü Ayasofya için Kıyama durur birleri mitinglerle oyalanır.Fetih ruhuna yakışanı bulmak size kalmış.