E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAvusturyalı inşaat şirketi Türkiye'de iş yapabilir---

Avusturyalı inşaat şirketi Türkiye'de iş yapabilir

Avusturyalı inşaat şirketi Türkiye'de iş yapabilir
16 Ağustos 2018 - 14:37 borsagundem.com

Avusturyalı inşaat şirketi Wienerberger mevcut siyasi belirsizliğe rağmen Türkiye'de gelecekte iş imkanları görüyor

Avusturyalı inşaat şirketi Wienerberger CEO'su Heimo Scheuch mevcut siyasi belirsizliğe rağmen Türkiye'de gelecekte iş imkanları gördüğünü belirtti.

Scheuch Viyana'da bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Siyasi kriz, para krizi... yaşamak zorunda olduğumuz bir şey" dedi.

Wienerberger, Türkiye'deki işletmelere tarımsal işletmeler için sulama sistemlerine yönelik plastik borular tedarik ediyor. Scheuch, "İşler iyi gidiyor, pazar payı alıyoruz. Altı ay veya bir yıl gelecekten bahsetmiyoruz, 10 yıldan bahsediyoruz ve Türkiye, sulama sistemlerimizin piyasaya sürülmesi için ideal bir merkez" dedi.

Wienerberger, ikinci çeyrekte Avusturya'daki faaliyetlerinden elde edilen kazançlardaki düşüşün tamamen yerel para biriminin değer kaybetmesine bağlı olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ercüment16 Ağustos 2018 16:50

    yagmur genelde karadenize yagiyor sorun bu yagmur sularini orta anadoluya ic anadoluya Akdeniz e toroslar bölgesine aktarmak yani neden Akdeniz cünkü akdenizde yilda üc sefer ürün üretme imkanini kullanarak verimlitopraklari dahaiyi degerlendirmek üstelik Akdeniz de günes enerjisinden faydalnark suyu daha ucuz bur sekilde aktarma imkanimiz var...

  • kaktust16 Ağustos 2018 15:47

    onlarda görmüş ülkemin beton cenneti oldugunu