E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​Avrupa hisseleri yatay seyrediyor---

​Avrupa hisseleri yatay seyrediyor

​Avrupa hisseleri yatay seyrediyor
29 Temmuz 2014 - 14:33 borsagundem.com

Avrupa hisseleri, şirket haberleri ile yatay seyrediyor

Avrupa hisseleri, Renault SA'nın otomobil üreticilerini aşağı çekmesi ve beklentilerin üzerindeki BP Plc ve Next Plc karlarını bastırması ile yatay seyrediyor. ABD endeks vadelileri yatay bir seyir izlerken Asya hisseleri yükseldi. 

Renault bir yıl önceye göre daha fazla para harcaması yaptığını açıklamasıyla yüzde 3.2 geriledi. Ferrovial yılın ilk yarısında beklentinin üzerinde kar açıklaması ve hisse geri alımı yapacağını bildirmesi ile yüzde 1.9 değer kazandı. Next ise yıllık kar ve satış tahminini yükseltmesi ile yüzde 2.7 yükseldi. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 yükselerek Londra saati ile 11:35'te 341.81 puan olurken, erken saatlerde yükseliş yüzde 0.3'e vardı. Gösterge endekste değerlemeler 15.5 kat düzeyinde olurken, yıl başlangıcındaki 13.9 ve beş yıl ortalaması 12.6'nın üzerinde gerçekleşti. Standard & Poor's 500 endeks vadelileri yüzde 0.1'in altında yükselirken, MSCI Asya Pasifik Endeksi yüzde 0.3 ilerledi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)